کد خبر: ۷۱۲۲۳
تعداد نظرات: ۱۴ نظر
در تماس با خبرگزاری ایسنا مطرح شد:
یکی از دانشجویان می‌گوید: صرفاً آموزش این رشته زیرمجموعه رشته‌های علوم پزشکی شده اما ما امکاناتی که دانشجویان علوم پزشکی دارند را در اختیار نداریم. مثلا دانشجویان علوم پزشکی در دوران اینترنی حقوق دریافت می‌کنند اما شرایط ما چنین نیست...

حکیم مهر: تعدادی از دانشجویان دامپزشکی به متناسب نبودن تعداد دانشجویان با امکانات دانشکده‌ها و چگونگی برگزاری آزمونی که به آزمون پیش درمانگاهی معروف است معترض هستند و برای بهبود برگزاری این آزمون راهکارهایی دارند.

به گزارش حکیم مهر به نقل از ایسنا، گروهی از دانشجویان دامپزشکی دانشگاه آزاد در تماس با خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) به بیان برخی از مشکلاتی که در دوران تحصیل با آنها دست و پنجه نرم می‌کنند، پرداختند و در همین زمینه پیشنهاداتی را ارائه دادند.

یکی از دانشجویان دامپزشکی علوم تحقیقات با اشاره به این که آموزش این رشته از سال ۱۳۹۷ زیرمجموعه آموزش رشته‌های علوم پزشکی شد، می‌گوید: صرفاً آموزش این رشته زیرمجموعه رشته‌های علوم پزشکی شده اما ما امکاناتی که دانشجویان علوم پزشکی دارند را در اختیار نداریم. مثلا دانشجویان علوم پزشکی در دوران اینترنی حقوق دریافت می‌کنند اما شرایط ما چنین نیست. دانشکده ما در تهران است اما کلینیک دام بزرگ در شهریار واقع شده و فارم (مزرعه) در ملارد است. طی کردن این مسیرها به شدت وقت گیر است. نمیدانم چرا یک کلینیک درست و حسابی در تهران در اختیار ما نمی‌گذارند.

یکی دیگر از دانشجویان دامپزشکی واحد بابل نیز در همین باره می‌گوید: قرار بود کلینیکی در شهر ما تاسیس شود و دانشجویان بتوانند از آن استفاده کنند که این وعده هنوز عملی نشده است. یکی از اصلی‌ترین مسائل ما این است که ما نمونه مورد بررسی در دانشگاه نداریم. بیمارستانی داریم که نه لوازم جراحی مناسبی دارد نه ابزار پیشرفته‌ای! موضوع مهم‌تر این است که فقط آموزش ما زیرمجموعه علوم پزشکی شده و شهریه ما باید متناسب با شهریه دانشجویان پزشکی باشد اما تغییری در امکانات و خدماتی که به ما ارائه می‌شود ایجاد نشده است.

این دانشجو درباره آزمون پیش درمانگاهی که پس از آن دانشجویان می‌توانند وارد کلینیک‌ها شوند، می‌گوید: من سال گذشته در این آزمون شرکت کردم، این آزمون ۱۶ سوال غلط داشت ولی به آن توجهی نداشتند. ما حدود یک ماه به تهران رفت و آمد داشتیم اما پاسخی دریافت نکردیم. آزمونی که این ماه برگزار شد نیز چالش‌هایی به همراه داشت. ما از طریق مجلس و سازمان بازرسی خود دانشگاه آزاد، مشکلات مربوط به آزمون قبلی را دنبال کردیم اما نتیجه‌ای به همراه نداشت.

به گفته یکی دیگر از دانشجویانی که در جریان حواشی آزمون پیش درمانگاهی برگزار شده در اسفند ماه بوده است، دانشجویان معترض در برگه درخواست خود به مرکز آزمون دانشگاه آزاد، جواب غلط چند سوال آزمون و خارج از سرفصل مشخص شده را مطرح کردند اما صدای این دانشجویان شنیده نشد. این در حالی است که دانشجویان حاضر در جلسه آزمون، دروس پایه دامپزشکی را به دلیل شیوع کرونا به صورت مجازی گذراندند اما طبق نظر برخی استادان یکی از دشوارترین آزمون پیش درمانگاهی از آن‌ها گرفته شد.

نحوه برگزاری این آزمون در چند دوره اخیر حواشی بسیاری به همراه داشته است. یکی از دانشجویان دامپزشکی واحد علوم و تحقیقات در این باره می‌گوید: این آزمون دو بار در سال برگزار می‌شود و اگر دانشجویان بار اول قبول نشوند باید یک ترم مرخصی تحصیلی بگیرند تا برای آزمون دوره بعدی درس بخوانند. این آزمون در سه دوره اخیر بسیار سخت و سطح سوالات متحول شده است.

این موردی است که یکی دیگر از دانشجویان دامپزشکی هم در نامه اعتراضی‌اش به آن اشاره کرده است. به گفته وی، یکی از نگرانی‌های مهم دانشجویان دامپزشکی در طول دوران تحصیلشان آزمون پیش درمانگاهی است. اما آزمون پیش درمانگاهی و مسئله دانشجویان با این آزمون چیست؟

آزمون پیش درمانگاهی، یک آزمون سنجش علمی دانشجویان ترم هشت است و دانشجویان آموخته‌های هفت ترم خود را در این امتحان می‌آزمایند. این آزمون در تمامی واحدهای دانشگاه آزاد به صورت یکسان برگزار می‌شود. موردی که این دانشجو آن را پسندیده و عادلانه قلمداد می‌کند.

اما دانشجویان معتقدند راهکارهایی برای بهبود وضعیت برگزاری این آزمون وجود دارد. یکی از این راهکارها افزایش تعداد دفعات برگزاری این آزمون است. دانشجویی در این باره میگوید: با وجود این که آموزش دامپزشکی زیرمجموعه آموزش علوم پزشکی شناخته می‌شود اما برگزاری آزمون پیش درمانگاهی مانند برگزاری آزمون علوم پایه نیست و دانشجویان رشته دکترای دامپزشکی برای برگزاری مجدد یک آزمون مجبور به از دست دادن بازه زمانی ۶ ماه یعنی یک ترم تحصیلی هستند، این در حالی است که دانشجویان رشته‌های علوم پزشکی بعد از مردودی در آزمون علوم پایه در کمتر از سه ماه با برگزاری آزمون میان دوره‌ای روبرو می‌شوند.

به گزارش ایسنا، از صحبت‌های این دانشجویان به نظر می رسد، تناسب پذیرش دانشجو با امکانات دانشکده‌ها و برگزاری آزمون پیش درمانگاهی در چندین نوبت؛ اصلی‌ترین خواسته‌های محصلان دامپزشکی دانشگاه آزاد است. باید دید آیا دانشگاه آزاد تصمیمی برای عملی کردن این خواسته‌ها دارد یا خیر.

 

انتشار یافته: ۱۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
دانشگاه آزاد برای مسئولان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۵ - ۱۴۰۱/۰۶/۱۳
0
12
دانشگاه آزاد به هیچ عنوان براش نه دانشجو مهمه نه چیزی مسئول مستقیم دامپزشکی در دانشگاه آزاد با تمام اعتراضات به اشتباهات سوالات طبق رفرنس در اسفند پارسال فقط با کلمه همینه که هست بسنده کرد و شکایات بچه ها از بازرسی و ریاست هم نشنیده گرفته شد
پاسخ ها
نوبت ما هم می رسه!
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۱۵ - ۱۴۰۱/۰۶/۱۳
دقیقا.نه تنها برای دانشگاه آزاد،بلکه برای ..... دولت هیچ اهمیتی نداره که دامپزشک درآمد داره یا نه ،بیکار می مونه یا نه.اگه درآمدی هم داشته باشه نقشه ای برای پول کشیدن از اون می کشه .......................
دکتر قوری
|
United States of America
|
۱۱:۳۷ - ۱۴۰۱/۰۶/۱۳
0
12
آدرس غلط ندهید، فقط بحث پول است و‌ تمام.
رستم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۲ - ۱۴۰۱/۰۶/۱۳
1
2
هیچکدام از امور open university با یک دانشگاه جور در نمی آید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۸ - ۱۴۰۱/۰۶/۱۳
1
8
تا حالا فکر می کردم دانشگاه آزاد پاتوق دکتر شدن یه عده کارشناس اداره دامپزشکی یا جای یه عده تک فرزند سوسوله که مامانشون حتما باید دکترشون کنه!!!
ولی انگار بخاری برخاست! آفرین!!! آفرین
پیر برنا
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۴:۰۱ - ۱۴۰۱/۰۶/۱۳
1
16
حیف پول و وقت!
با همین پول شهریه سکه بخرید و ۷ سال بعد یک سرمایه تجاری خوب خواهید داشت.
روی درآمد دکتری دامپزشکی حساب نکنید.
نانوای فانتزی که در عرض دو سال استاد کار میشه،کمتر از ۱۵ میلیون تومن نمیگیره. دو سال صرف یادگیری حرفه و پنج سال صرف درآمدزایی بکنید.یه شهریه هنگفت و پنج سال عمر و درآمد مکفی آینده رو جلو میفتید.
پاسخ ها
ناشناس
| Poland |
۲۳:۱۶ - ۱۴۰۱/۰۶/۱۳
دامپزشکی خوندن فقط اتلاف پول و وقت نیست.اعصاب و روان و شخصیت و زندگی انسان رو به باد می ده.اونهایی که قصد خوندن این رشته رو دارن حتی اگر رایگان هم باشه خیلی دقت کنن که این کار بزرگترین اشتباه زندگی تون خواهد بود.
ناشناس
|
United States of America
|
۲۱:۲۸ - ۱۴۰۱/۰۶/۱۳
0
6
حرف پول است و بس حالا این وسط چندتا کاغذ پاره به اسم مدرک دکتری هم به چند نفر میدن.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۳۶ - ۱۴۰۱/۰۶/۱۳
0
2
بهتر بود حکیم مهر از عکسی استفاده می کرد که تیم درمانگر از روپوش و لباس رسمی حین عمل استفاده می کرد...
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۲:۵۶ - ۱۴۰۱/۰۶/۱۴
آخه این بنده خدا ها نقش بازی میکنند وگرنه تو دانشگاه آزاد مگر کسی کار آزمایشگاهی و کلینیکی هم میکند که وسیله و روپوش کار داشته باشه
ناشناس
|
Netherlands (Kingdom of the)
|
۰۶:۵۲ - ۱۴۰۱/۰۶/۱۴
0
5
به جای این کارا از الان فکر یه شغل دوم و سوم برای بعد از دانشگاه باشید.شغل اولتون همون رویاهای دامپزشکیتونه که خوب واسش درس خوندین و بالاخره یه ویترین واسه دکتر بودنتون لازم دارید که در دهن مردم و البته وجدان خودتون رو ببندین .
شغل دوم و سوم درآمد اصلیه شماست که قراره باهاش زندگی رو بگذرانید. چار روز دیگه نیایید بیرون و تااااازه بگید درآمد نیست و کار نیست ! چون در جواب بهتون میگن دوتا نسل قبلی شما هم‌همینو میگفتن .
دامپزشک
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۹ - ۱۴۰۱/۰۶/۱۴
0
4
لعنت بر باعث و بانی گسترش دانشکده ها بی کیفیت.... دوستان عزیز که قصد دارند وارد حرفه دامپزشکی بشن.... عمرتونو حروم نکنید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۱۵ - ۱۴۰۱/۰۶/۱۴
0
1
دامپزشکیه دیگه،باور کنید پزشکی در شهرستان ما چندین سال پیش قیچی داخل بدن بیمار یادشت رفته بود همینطور بخیه زده بود صداش در نیامد .الان از ماست که برماست ۱۶سوال چیه
دانشجوی سراسری
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۹ - ۱۴۰۱/۰۶/۱۶
0
0
در همه دانشکده های دامپزشکی فارم پرورشی و بیمارستان از ساختمان اصلی دانشکده دور می باشد .مثالش دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران که بیمارستان آموزشی در محمدشهر کرج واقع شده و سرویس ایاب و ذهاب برای ان نظر گرفته شده، ضمنا در حال حاضر کیفیت آموزش و چینش اساتید در دانشگاه های سراسری به مراتب بی کیفیت تر از دانشگاه ازاد است و با گذشته کاملا متفاوت هست
نظر شما
ادامه