کد خبر: ۷۲۳۹۶
تعداد نظرات: ۳ نظر

حکیم مهر: رئیس سازمان شیلات کشور هدف از ایجاد این آزمایشگاه را برداشتن گامی برای کمک به تولید آبزی پروران دانست و گفت: با راه اندازی و راه اندازی آزمایشگاه تخصصی تشخیص بیماری های آبزیان، در کنار نظارت های سازمان دامپزشکی، در حوزه مدیریت بهداشتی مانند شیوه های دارویی به آبزیان، نوع درمان و استفاده از واکسن و مکمل های بهداشتی و غیره به فعالان این صنعت کمک خواهد کرد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از برنا از استان البرز، جلسه راهبردی شیلات کشور به ریاست «دکتر سیدحسین حسینی»، معاون وزیر جهاد کشاورزی و سازمان شیلات کشور پیش از ظهر یکشنبه، با حضور اعضای هیئت مدیره موسسه رازی برگزار می‌شود و مشکلات کشور در حوزه بیماری‌های آبزیان و بهبود شرایط تولید واکسن‌های درمانی آبزیان فکری قرار گرفت.

حسینی در حاشیه این بازدید اظهار کرد: مجموعه رازی افتخارآمیز برای کشور بوده و دارای پتانسیلی ویژه است و می تواند از این ویژگی متفاوت و متفاوت، همچنین دانش و تجربه بالای موجود در این موسسه، در زمینه آبزیان نیز ورود کرده و بهره مند خواهد شد.

وی افزود: موسسه رازی علاوه بر این که در حوزه دام و طیور تجربه زیادی دارد، امکانات آن با نیازهای سازمان شیلات در حوزه پایداری تولید منطبق است.

حسینی تصریح کرد: بنابراین یک آزمایشگاه تخصصی تشخیص بیماری های آبزیان به تشخیص بیماری های نوظهور در این موسسه، کمک بزرگی به شیلات کشور است تا در سازمان با بیماری های آبزیان به سرعت واکنش نشان دهد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی، هدف از ایجاد این آزمایشگاه را برداشتن گامی و برای کمک به تولید آبزی پروران عنوان کرد و گفت: با راه اندازی و راه اندازی آزمایشگاه تخصصی تشخیص بیماری های آبزیان، در کنار نظارت های سازمان دامپزشکی، در حوزه مدیریت بهداشتی مانند شیوه های دارویی به آبزیان، نوع درمان و استفاده از واکسن و مکمل های بهداشتی و غیره به فعالان این صنعت کمک خواهد کرد.

وی تصریح کرد: سازمان شیلات کشور، تولید پایدار را مستلزم کنار هم قرار گرفتن مدیریت بهداشتی و فنی خواند و تاکید کرد: برای سرمایه گذاری در حوزه شیلات و تولید غذاهای سالم، باید بهره وری را از تشخیص و مدیریت بیماری تا کنترل و درمان بیماری افزایش دهید. به واقع تخت این کار در موسسه رازی ارائه شده است.

رئیس سازمان شیلات کشور در این برنامه با همراهی رئیس موسسه رازی، از موزه روابط عمومی، ساختمان واکسن های بی هوازی، ساختمان تحقیق، تشخیص و تولید و تولید بیماری های طیور و ساختمان تصفیه و تولید سرم های درمانی مارگزیدگی و عقرب زدگی موسسه رازی دیدن کرد.

 

انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۴ - ۱۴۰۱/۰۹/۲۱
0
9
آزمایشگاه تشخیص زدن به موسسه ی پژوهشی رازی چه ربطی دارد؟ این ها تصدی گری است و رقابت با بخش خصوصی که اصلا شرح وظایف آنها نیست. تشخیص بیماری اگر هم قرار باشد با دولت باشد باید سازمان دامپزشکی کشور آن را انجام دهد. موسسه ی پژوهشی و واکسن سازی رازی که ردیف بودجه های کلان اختصاصی دارد نباید وارد بنگاه داری شود. با همین دست فرمان بیاید یک کلینیک هم بزند، یک بیمارستان هم تاسیس کند و در ادامه دامداری و مرغداری هم بزند و کسب درامد کند!!!
دکتر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۱۷ - ۱۴۰۱/۰۹/۲۲
0
3
کاش از چند تا متخصص ابزیان هم استفاده کنید!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۹ - ۱۴۰۱/۰۹/۲۲
0
5
ایکاش به رئیس سازمان شیلات اطلاع می دادند که تشخص بیماریهای دام ، طیور و آبزیان در حیطه وظایف سازمان دامپزشکی کشور است و موسسه رازی بجای موازی کاری ، بهتر است به امور تخصصی اش بپردازد.....
نظر شما
ادامه