کد خبر: ۷۵۷۸۴
تعداد نظرات: ۴ نظر

حکیم مهر: مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: برآورد‌ها حاکی از آن است که ماهانه ۲۰۰ تا ۲۱۰ هزارتن گوشت مرغ در کشور تولید می‌شود که با این وجود نیازی به واردات نداریم.

به گزارش حکیم مهر به نقل از فودنا، «علی ابراهیمی» گفت: ظرفیت صنعت طیور گوشتی تولید سالانه ۳ تا ۳ میلیون و ۲۰۰ هزارتن مرغ در کشور است که با احتساب مصرف داخل نه تنها نیازی به واردات نداریم، بلکه پتانسیل صادرات در کشور وجود دارد.

به گفته او، گرچه مرجع رسمی در خصوص سرانه مصرف نداریم، اما با احتساب تولید و مصرف، برآورد تقریبی حاکی از آن است که ماهانه ۲۰۰ تا ۲۱۰ هزارتن گوشت مرغ در کشور تولید می‌شود.

ابراهیمی ادامه داد: با توجه به پتانسیل صنعت مرغداری، نه تنها نیازی به واردات مرغ نداریم، بلکه پتانسیل صادرات و ارزآوری با تامین به موقع نهاده‌های دامی و حمایت از صنعت طیور وجود دارد.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی قیمت کنونی هرکیلو مرغ زنده در استان‌ها را ۴۸ تا ۵۶ هزارتومان اعلام کرد و افزود: پروسه بعد از مرغ زنده تا عرضه انجمن کشتارگاهی را اتحادیه مربوطه باید نظارت کند تا نوسانی در بازار رخ ندهد.

او گفت: با نوسان قیمت گوشت قرمز، مردم به خرید و جایگزینی مرغ در سبد خانوار به عنوان پروتئین ارزان قیمت روی آوردند که این موضوع در سرانه مصرف بی تاثیر نیست، هر چند آمار رسمی در این خصوص وجود ندارد.

 

انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۶ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۳
0
3
هیچ امار صحیحی از هیچ تولیدی در دسترس نیست و امار هنه مورد دار هست
متخصص
|
United States of America
|
۱۰:۰۶ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۳
0
3
۳میلیون ۲۰۰ هزار تن را که فرمودید اگر تقسیم بر ۸۵ میلیون جمعیت کشور کنیم، جواب عدد ۳۷ کیلو در سال است. این میانگین مصرف در یک کشور فاجعه است حتی از کشورهای عقب افتاده آفریقایی هم کمتر است چه برسد به کشورهای خلیج فارس مثل قطر که سرانه مصرف مرغ ۱۰۰ کیلوگرم و امارات ۸۵ کیلوگرم است. حال اگر طبق آمار همین حکیم مهر که چندی پیش چاپ کرد مصرف سرانه مرغ در کشور ما ۲۶ کیلوگرم است توجه کنیم، شما درست می‌فرمایید و می‌توان سالیانه ۹۳۵ هزار تن مرغ صادرات کرد.
امیدوارم عمق این آمار فاجعه باری که اعلام کردید را‌متوجه شده باشید زیرا خیلی ترسناک است و به معنی حدف مواد پروتئینی از سفره مردم است.
این تازه مرغ بود، بماند گوشت قرمز و آبزیان مثل ماهی و میگو، و دیگر غذاهای پروتئینی
Vet 93
|
United States of America
|
۱۰:۱۷ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۳
0
2
با یک ریاضی ساده می‌شه فهمید که با مصرف ۲۱۰هزارتن در ماه نسبت به جمعیت ۹۰ میلیونی کشور معادل ۲ کیلو و ۳۰۰ گرم گوشت مرغ هر ایرانی ماهیانه مصرف می‌کند ( تقریبأ هر ایرانی یک مرغ ماهیانه یا ۳۰ روز) . یا به عبارتی سالیانه نزدیک به ۲۸ کیلوگرم. این دقیقأ ترجمه آماری است که شما دادید. کجای این صادرات افتخار آمیزه؟ خوب بجای دلار کردن و گذاشتن آن پول در جیب خواص وارد بازار کنید تا قیمت ارزانتر شود و قدرت خرید مردم برای دریافت حداقل گوشت مرغ تاحدودی تامین شود. البته این ویشنهاد نابجا بود چون مافیا ….. ید طولایی در صادرات و واردات و به جیب زدن دلار و یورو دارد. متاسفم.
ناشناس
|
United States of America
|
۰۲:۰۱ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۴
0
2
خودتان دو دوتا چهارتا کنید ببینید این آماری که دادید معنیش چیه؟ یعنی مردم مرغ هم نمی‌توانند خرید کنند. خانم خبرنگار در تلویزیون راست می‌گفت که نباید غذا بخوریم یا یک وعده هم کافیه و لنگ ببندیم به کمر مثل بیابانگردهای صحرای یمن. همین بلا هم سر مردم آمده الان و گرسنه هستند و شما هم غذایشان را به جای آوردن در بازار تا قسمت کنترل بشه تبدیل به دلار می‌کنید و به جیب می‌زنید. هر چی مردم غذا کمتر بخورند به نفع ارگانهای صادرات و واردات است که یک ارگان هم بیشتر نیست و دلار، یورو، روبل و یوان به جیب می‌زند.
نظر شما
ادامه