کد خبر: ۷۸۲۹۱
تعداد نظرات: ۷ نظر
رئیس سازمان دامپزشکی کشور خبر داد:
۴ کارگروه حرایم بهداشتی «شیلات و آبزیان»، «دام سبک و سنگین»، «طیور» و «زنبور عسل و صنایع وابسته» با تعیین مسئولان کارگروه‌های نامبرده، مکلف به اخذ نظرات مکتوب و رسمی آنها تا روز دوشنبه هفته آینده شدند ...

حکیم مهر: معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان دامپزشکی کشور، جهت اخذ نظرات فنی و کارشناسی تشکلهای تولیدی کشور، 4 کارگروه را جهت بررسی تغییر حریم بهداشتی واحدهای دام، طیور، آبزیان، زنبور عسل و سایر صنایع تشکیل داد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، «دکتر مجتبی نوروزی» طی نشست با تشکل‌های بخش خصوصی، مدیران ستادی  و... به مدت 3 ساعت در راستای پیروی از شعار امسال که جهش تولید با مشارکت مردم است، اهمیت اصلاحات و تغییرات متناسب با شرایط روز با توجه به ملاحظات بهداشتی را به بحث و بررسی گذاشت.

 در این نشست، دکتر نوروزی پس از شنیدن نظرات کارشناسی و نکات مدیریتی و فنی مدنظر مدیران تشکل‌های مربوطه اظهار کرد: با توجه به اهمیت تولید پایدار و اهمیت تولیدات باکیفیت و صادرات محور و لزوم اتخاذ نقطهنظرات رسمی و مکتوب و مستند تشکل‌های تولیدی ذینفع در اثر این تغییرات، 4 کارگروه حرایم بهداشتی «شیلات و آبزیان»، کارگروه «دام سبک و سنگین»، کارگروه «طیور» و کارگروه «زنبور عسل و صنایع وابسته» را با تعیین مسئولان کارگروههای نامبرده، مکلف به اخذ نظرات مکتوب و رسمی آنها تا روز دوشنبه هفته آینده و در نهایت جمعبندی حریم‌های بهداشتی تا آخر فروردین ماه 1403 نمود.

 رئیس سازمان دامپزشکی کشور با بیان اینکه میزان تولیدات کشاورزی از 30 میلیون تن در اوایل انقلاب اسلامی به 130 میلیون تن افزایش یافته است، گفت: با توجه به این مهم و اهمیت نظارت بهداشتی حداکثری و در عین حال امکان اعمال نقطه نظرات فنی کارشناسی در هر واحد تولیدی و مراقبت از سرمایه واحدهای موجود تولیدی، تعیین حریم بهداشتی حائز اهمیت فراوان است.

 لازم به ذکر است پیش از آغاز نشست، «دکتر حسن اختیارزاده» معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور به تاریخچه کلیاتی از قانون موجود از سال 1350 خورشیدی به این سو و سپس برخی تحولات طی نیم قرن بعد از آن قانون پرداخت و گفت: به طور خلاصه می‌توان حریم‌های بهداشتی را به 4 دسته حریم مربوطه به اماکن دامی و صنایع وابسته به دام، حرایم با سکونتگاه‌ها (که به دو شکل تاثیرگذاری دامداری‌ها بر سکونتگاه‌ها و جوامع انسانی و تاثیر جوامع انسانی و سکونتگاه‌ها بر اماکن دامی و صنایع وابسته است)، حرایم بین اماکن دامی با جادهها و خطوط راه آهن و در نهایت حرایم اماکن دامی و صنایع وابسته با سایر صنایع (صنایع مرتبط با مواد غذایی و صنایع خارج از حیطه غذایی) تقسیم‌بندی کرد.

 

انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۰۵ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۰
1
2
آخرش همین تولید نصفه نیمه هم تعطیل می‌شود و خیال همه راحت می‌شود می‌شویم فقط وارد کننده خدا به مدیران این مملکت جزای خیر بدهد
سعید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۵۴ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۰
3
2
درود بر شما و سازمان
چرا درباره حریم یا مقررات و شرایط قانونمند فعالیت دامپزشکی ها و مجموعه های دام کوچک صحبتی نشد؟! آیا نیازی نیست؟ مرتبط نیست؟ چالش ندارد؟ یا...؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۰۱ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۱
1
3
با عجله و یک بار برای همیشه و بدون تحقیق و مطالعه میدانی و همه گیر شناسی خطاست هر اقدامی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۲۲ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۳
1
3
سازمانی که نیسان آبی میده دست کارمندش بره بازدید .بره روستا .دامدار بگه چنتا گوسفند دارم برام میبری .....فاتحه شو خیلی وقت باید خوند ۰۰۰معیشت کارمندش که بماند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۰۷ - ۱۴۰۳/۰۱/۳۰
بی جای کیفیت کار فقط به دنبال امکانات لاکچری هستین
همکار
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۲ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۷
0
1
اقای رییس لطفا دست مافیای گوشت رو قطع کنید با این قیمت گوشت متاسفانه جلوی واردات گرفته شده و با افزایش قیمت گوشت ، حذف گوشت از سبد خانوار را باید بدهید.
گلخانه دار
|
Germany
|
۰۹:۴۹ - ۱۴۰۳/۰۱/۳۱
0
0
لطفا حریم گلخانه تا مرغداری هارو کم کنید گلخانه گیاه زینتی چه ربطی داره به مرغداری چرا نمیذارن یک جوان کار کنه تولید کنه بخاطر فاصله با مرغداری نباید کار کرد؟؟
نظر شما
ادامه