کد خبر: ۸۸۲۴

حکیم مهر - مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی کشور گفت: طرح تولید میگوی ارگانیک در دستور کار بوده که در این طرح نیز بیشترین سهم را استانهای ساحلی بر عهده خواهند داشت.

دکتر هادی تبرائی در نشست مدیران دامپزشکی استانهای ساحلی کشور افزود: با توجه به استقبال شدید مردم در سالهای اخیر از مصرف غذاهای سالم و بهداشتی بویژه محصولات غذایی ارگانیک و بدون آنتی بیوتیک، این طرح در دستور کار قرار گرفت.

وی از مدیران کل دامپزشکی استانهای ساحلی خواست در خصوص طرح تضمین کیفیت و سلامت فرآورده های آبزیان نسبت به تشکیل نشستهای مشترک با مدیران کل شیلات استان جهت اجرایی و عملیاتی کردن طرح اقدام کنند.
تبرائی گفت: نظارت بر عرضه و تولید فرآورده های غذایی آبزیان از سیاستهای مهم و اساسی سازمان دامپزشکی کشور است که سهم بزرگی از این وظیفه خطیر بر دوش استانهای ساحلی است که بیشترین حجم صید ، تولید و عرضه این محصولات غذایی را بر عهده دارند.
این جلسه به جهت هم اندیشی درباره امنیت و سلامت فرآورده های غذایی منتج از آبزیان برگزار شد.
 همچنین در این جلسه تصمیم بر این شد که به منظور تولید فرآورده های سالم تر، نظارت بر مزارع پرورش ، بهداشت حمل و نقل ، فرآوری و فروش محصولات غذایی آبزیان در این استانها بیشتر شود.

نظر شما
ادامه