کد خبر: ۱۱۷۷۷
حکیم مهر - معاون امور دامی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی از تولید 1600 تن گوشت بوقلمون در استان خبر داد و گفت: تولید گوشت بوقلمون در استان نسبت به سال گذشته 18 درصد افزایش یافته است.

علی ابراهیمی با اعلام این خبر افزود: در 9 ماهه نخست سالجاری همچنین 246 هزار و 92 تن شیر خام در استان مرکزی تولید شد که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته مقدار 2.5 درصد افزایش یافته است.

وی افزود: همچنین در این مدت 42 هزار تن گوشت قرمز در استان مرکزی تولید شد که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته که 43 هزار تن بوده است، 2.3 درصد کاهش یافته است.

این مقام مسوول عنوان کرد: 37 هزار و 592 هزار تن گوشت مرغ در 9 ماه نخست سالجاری در استان تولید شده که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته دو درصد کاهش تولید داشته است.

معاون امور دامی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی در پایان از افزایش 18 درصدی تولیدات گوشت بوقلمون در استان خبر داد و گفت: در 9 ماهه نخست سال جاری یک‌هزار و 600 تن تولید گوشت بوقلمون در استان تولید شده که تولیدات این گوشت در مدت مشابه سال گذشته مقدار یک‌هزار و 350 تن بوده است.

 

نظر شما
ادامه