کد خبر: ۳۳۷۷۵
تعداد نظرات: ۱ نظر

مدیرکل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو گفت: متاسفانه برخی متقلبان در برخی فرآورده های گوشتی مانند کالباس و سوسیس ازگوشت مرغ استفاده کرده اند به آن معنا که مرغ را با استفاده از رنگ ها به جای گوشت قرمز در فرآورده های گوشتی عرضه می کنند.

به گزارش حکیم مهر به نقل از ایرنا، «دکتر بهرام دارایی» تصریح کرد: گزارشاتی در این زمینه داشته ایم، عوارض رنگ ها خیلی خطرناک است. عرضه مرغ به جای گوشت در فرآورده های گوشتی با قاطعیت پیگیری شده و با متخلفان در این زمینه به شدت برخورد می شود.

وی خاطرنشان کرد: بطور کلی در مواد غذایی مختلف از انواع افزودنی ها از جمله رنگ ها استفاده می شود.

وی تاکید کرد: رنگ های استفاده شده در مواد غذایی حتما باید مورد تائید سازمان غذا و دارو باشند؛ رنگ های صنعتی نباید در مواد غذایی استفاده شوند.

مدیرکل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو تصریح کرد: استفاده از رنگ های افزودنی در مواد غذایی عوارضی از جمله بیش فعالی دارد و حتی زمینه بیش فعالی را تشدید می کند.

دارابی تصریح کرد: آمار دقیقی از استفاده از رنگ ها در مواد غذایی نیست اما این رنگ ها در تنقلات و مکمل های بدنسازی نیز بکارگرفته می شوند؛ بحث تقلب در تمام مواد غذایی وجود دارد .


انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۵۸ - ۱۳۹۵/۱۱/۱۰
0
1
علاوه بر سوسیس کالباس،،وجود مرغ و رنگ،در گوشت چرخ کرده رایج هست،مسولیت آن برعهده کسانی در دامپزشکی هست که دنبال حذف ماده 19و حفظ میز هستند میباشد و بدبخت مردم که مرغ پنج تمنی را جای گوشت 40 تمنی میخرند
نظر شما
ادامه