کد خبر: ۳۴۰۳

حکیم مهر - پس از بررسی های کارشناسان عدم وجود جسم خارجی در کالباس مصرفی شهروند شیرازی تایید شد.

با بررسی های انجام شده توسط استاد بخش بهداشت مواد غذایی دانشکده دامپزشکی شیراز و کارشناسان صنایع غذایی حوزه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز عدم وجود جسم خارجی در کالباس مصرف شده توسط شهروند شیرازی تایید شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز ،‌ پس از انتشار مطلبی در برخی رسانه ها با عنوان " کالباس مارمولک دار یک شرکت تولیدی معروف شیراز ،‌زن و شوهری را روانه درمانگاه کرد " با توجه به اهمیت سلامت شهروندان کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی شیراز اقدام به بررسی موضوع نمودند.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این زمینه گفت : معاونت غذا و داروی دانشگاه مرجع صلاحیت دار و قانونی جهت اظهار نظر در این گونه موارد است براین اساس پس از با خبر شدن از این موضوع و دریافت نمونه ،‌رسیدگی به آن را از وظایف اصلی خود دانسته و مورد را در اسرع وقت پیگیری کرد.

دکتر هاشم منتصری افزود : نمونه دریافت شده از این شهروند در اختیار کارشناسان صنایع غذایی قرار گرفت که پس از بررسی های لازم مشخص شد که مورد مشاهده شده در کالباس یکی از تاندون های موجود در گوشت دام مصرفی در تولید است. وی اظهار داشت : نمونه مشاهده شده در کالباس ، بافتی بسیار مستحکم و کشسان است که مطابق اظهارات مصرف کننده ، وی توانسته با چاقو آن را از درون بافت کالباس خارج سازد ،‌در حالی که بافت بدن مارمولک بافتی نرم و شکننده است.

دکتر منتصری گفت : با وجود اعلام نظر کارشناسان صنایع غذایی به منظور اطمینان بیشتر و انجام آزمایشهای تکمیلی نمونه مورد شکایت به دانشکده دامپزشکی شیراز ارسال شد. وی افزود : نظر کارشناسی دکتر شکر فروش ، استاد بخش بهداشت مواد غذایی دانشکده دامپزشکی شیراز ، نیز بر این اساس بود که نمونه ارسالی جسم خارجی نبوده بلکه بافت تاندون های موجود در گوشت دام است و هیچ ضرر و زیانی برای سلامتی مصرف کننده به دنبال نخواهد داشت.

دکتر منتصری بیان داشت : بر این اساس معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز اعلام این مطلب و دادن اطمینان به شهروندان مبنی بر سلامت صنایع غذایی استان فارس را از وظایف خود دانست. وی گفت : بازرسی های انجام شده از کارخانجات صنایع گوشتی در استان فارس توسط معاونت غذا و داروی شیراز از میانگین کشوری بالاتر است به گونه ای که میانگین کشوری تعیین شده جهت بازرسی از هر واحد تولیدی 4 بار در سال تعریف شده در حالیکه در استان فارس هر واحد تولیدی در صنایع گوشتی حداقل 12 بار در سال بازرسی می شود.

دکتر منتصری افزود : علاوه بر این برنامه ای استراتژیک ، عملیاتی و دقیق نیز از نظر بازرسی از واحدهای تولیدی و همچنین تحقیقات علمی و پژوهشی در رابطه با مواد غذایی ، آشامیدنی و آرایشی بهداشتی توسط معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز تنظیم شده تا این مجموعه در راستای ارتقای بهداشت و سلامت جامعه تلاش روز افزونی داشته باشد.

وی تصریح کرد : براساس نتایج آزمونهای مستمر انجام شده بر روی فرآورده های غذایی تولید شده در استان فارس به صراحت می توان گفت که این فرآورده ها در استان تحت بیشترین نظارت ها قرار داشته و یکی از بالاترین سطح های کیفیت و سلامت را در بین فرآورده های تولیدی در کل کشور داراست.

دکتر منتصری گفت : شهروندان در صورت تمایل به دریافت هر گونه اطلاعاتی در زمینه فرآورده های غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی می توانند با مرکز اطلاع رسانی غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز به شماره تلفن 2122282 تماس بگیرند.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز همچنین از شهروندان خواست که در صورت داشتن شکایت در زمینه مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی نیز با شماره 2302303 تماس گرفته و موضوع های مورد نظر خود را به این واحد شکایات در معاونت بهداشتی دانشگاه اعلام نمایند تا موارد مورد نظر پیگیری شوند.

خبر مرتبط :

نظر شما
ادامه