کد خبر: ۳۸۴۸۲
 

دوره آموزشی اصول بهداشت و بازرسی گوشت در کشتارگاه های دام در روز چهارشنبه اول آذرماه 96 در محل سالن جلسات اداره کل دامپزشکی استان کردستان با حضور بیش از 50 نفر از کارشناسان و ناظرین بهداشتی مراکز کشتارگاهی استان برگزار گردید.

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کردستان، «دکتر محمدرضا امانی» رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی کردستان در این رابطه گفت: هدف از برگزاری این دوره افزایش هر چه بیشتر دانش و آگاهی کارشناسان ناظر بهداشتی و بازآموزی آخرین ضوابط و مقررات فنی بهداشت گوشت قرمز و کشتارگاه ها و در راستای افزایش شاخص های نظارت بهداشتی تامین و استحصال گوشت قرمز بوده که بمدت دو روز توسط دکتر حسن اختیارزاده متخصص بهداشت مواد غذایی و از کارشناسان سازمان دامپزشکی کشور در محل این اداره کل برگزار گردید.

لازم به ذکر است استان کردستان دارای دو واحد کشتارگاه صنعتی و نیمه صنعتی و چهار واحد کشتارگاه سنتی می باشد که تامین گوشت قرمز با نظارت کارشناسان ناظر بهداشتی استان و با اجرای مقررات بهداشتی و نظارتی لازم انجام می گیرد

 
 
نظر شما
ادامه