کد خبر: ۳۹۷۵۲
تعداد نظرات: ۵ نظر



مدیر قطب علمی ترانسژنزیز دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان موفق به راه اندازی آندرولوژی دامی و آزمایشگاه کشت سلولی و بافت با هدف انجام پروژه‌های نوین در عرصه‌های علوم زیستی و کشت انواع سلول شد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از ایسنا، «دکتر اکبر پیرستانی» در این خصوص اظهار کرد: با توجه به نیاز حفظ پتانسیل ژنتیکی دام‌ها و حیواناتی که به لحاظ تولیدی نظیر گاو، گوسفند و بز و یا به لحاظ ارزش‌گذاری اقتصادی و هم چنین برخی از گونه‌هایی از حیواناتی که در معرض انقراض که حفظ موجودیت آن‌ها در کشور دارای اهمیت است، قطب علمی ترانسژنزیز دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) در راستای رسالت تحقیقاتی خود، بخش آندرولوژی این مرکز شروع به فعالیت کرد است.

این متخصص بیماری‌های تولید مثل دام افزود: در این بخش به عنوان اولین پژوهش کاربردی، پروژه تولید و انجماد اسپرم اسب با موفقیت آغاز شد، این پروژه با رقیق کننده‌های خاص در اسپرم اسب برای اولین بار در استان اصفهان با همکاری تیم تخصصی و بر اساس پروتکل‌های اجرایی دارای نتایج بسیار قابل قبول به لحاظ معیارهای مورد بررسی انجام گرفت.

پیرستانی خاطر نشان کرد: تولید و انجماد اسپرم دیگر دام‌های اهلی و حیوانات با ارزش در فرآیند توسعه این طرح در قطب علمی ترانسژنزیز دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) انجام گرفته و امیدواریم با تولید اسپرم‌های منجمد شده چه در بخش اقتصادی و چه به لحاظ حفظ گونه‌های زیستی در حال انقراض، در مسیر اقتصاد مقاومتی و تولید ملی گام برداریم.

به دیگر فعالیت‌های جدید تحقیقاتی این مرکز پژوهشی اشاره کرد و گفت: آزمایشگاه کشت سلولی و بافت قطب علمی ترانسژنزیز دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) نیز با هدف انجام پروژه‌های نوین در عرصه‌های علوم زیستی و کشت انواع سلول راه‌اندازی شده است.

وی افزود: کشت سلول فرآیندی است که طی آن سلول‌ها تحت شرایط کنترل شده و بیرون از محیط طبیعی رشد داده می‌شود. کشت سلول انسانی اساس تولید واکسن حیاتی و دیگر محصولات زیست فناوری است.

مدیر قطب علمی ترانسژنزیز دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) به فرآورده‌ها و نتایج تکنیک کشت سلول اشاره کرد و گفت: انجام برخی از مطالعات ژنتیکی از جمله تولید حیوانات تراریخت که بتوانند ژن‌های خاصی را بیان کنند، کشت بافت، کشت آنزیماتیک، کشت سلولهای شناور، ممزوج کردن سلول و تولید آنتی بادی مونوکلونال فقط با کمک تکنیک کشت سلول امکان‌پذیر است.

پیرستانی در خصوص مدل سازی تکنیک لقاح آزمایشگاهی در حیوانات اهلی(IVF) توضیح داد و افزود: با وجود مشکلات و پیچیدگی‌های بسیار زیاد در زمینه لقاح و تولید مثل طبیعی برخی از حیوانات، افزایش روزمره مشکلات تولید مثل و نازایی و نیاز بشر به فرآورده‌های پروتئینی و دامی، محققان تولید مثل حیوانات در جهان، تلاش خود را برای کشف دانش لقاح معطوف کرده‌اند؛ لازمه این کار این است که هر آنچه در طبیعت اتفاق می‌افتد، در آزمایشگاه(In vitro) مدل‌سازی شود و با توجه به تلاش محققان بخش مامایی و جنین شناسی این مجموعه، در حال حاضر در قطب علمی ترانسژنزیز دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان تولید جنین، دانش تئوری و علمی تکنیک‌های همزمان‌سازی القاء فحلی، انتقال جنین، تشخیص آبستنی و تولید حیوانات آزمایشگاهی محقق شده است.


 

انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۲۲ - ۱۳۹۶/۱۱/۰۲
0
0
خدا به خیر کند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۲۵ - ۱۳۹۶/۱۱/۰۲
0
0
خدا کند این روش ها از اسیب دیدن دامپزشکان همچون شکستن دست و غیره جلوگیری کند.
ناشناس
|
Netherlands (Kingdom of the)
|
۰۰:۰۸ - ۱۳۹۶/۱۱/۰۳
0
0
اول باید اسپرم گیری را مسلط باشید بعد انجماد انشاالله!!!!!!!!!

ثانیا این همه بودجه دولت و دانشگاه در اختیار شماست ببینیم آنشالله تا پنج سال دیگه چند پروژه موفق خواهید داشت!!!!!!

یا حق
متخصص‌مامایی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۳۱ - ۱۳۹۶/۱۱/۰۳
0
0
بفرمایید تولید یعنی چه؟
شاید منظورتان جمع آوری اسپرم هست
اگر اسپرم اسب‌را تولید کردید قدم بزرگی برداشته اید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۱۵ - ۱۳۹۶/۱۱/۰۳
0
0
برای اولین بار در اصفهان!!,دانشگاه ازاد!!!دانشگاه ازاد اصفهان!!!ایران!!! جهان!!! بلاخره کجا ؟
تولید اسپرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تولید اسپرم اسب !!!!!!
موفق باشید.
نظر شما
ادامه