کد خبر: ۷۱۹۹۰

حکیم مهر: سرپرست فدراسیون سوارکاری گفت: با توجه به قرنطینه اسب‌های ایرانی برای خروج از کشور تلاش می کنیم طی هماهنگی با سازمان دامپزشکی سوارکاران ما در مسابقات و بازیهای آسیایی و نیز سایر رقابت‌های برون مرزی با اسب‌های خود حضور یابند.

به گزارش حکیم مهر به نقل از ایرنا، «محمود حیدری» افزود: طی سالهای ۹۱ و ۹۲ نیز با هماهنگی که با دامپزشکی انجام شد این امر محقق شد و نتایج خوبی توسط ورزشکاران ما کسب شد و اینک نیز اگر در بازیهای آسیایی این امکان فراهم شود به طور حتم نتایج بهتری حاصل می شود.

وی ادامه داد: ایران بین کشورهای منطقه به خصوص در رشته پرش با اسب جایگاه ویژه‌ای دارد و در این رشته سوارکاران زبده ای داریم که اسبهای مناسبی نیز در این رشته همراه سوارکاران حضور می‌یابد و به نوعی قطب برتر در بین کشورهای منطقه هستیم.

وی با اشاره به رشته های مختلف این رشته ورزشی گفت: پرش با اسب، درساژ،  استقامت و هنرهای رزمی با اسب در این فدراسیون فعالیت دارند و هر ساله مسابقات مختلفی در این رشته ها برگزار می شود، ضمن اینکه جشنواره زیبایی نژادهای مختلف اسبها نیز از دیگر محورهای کاری فدراسیون سوارکاری است که ز طی سال به خصوص در نژاد اسبهای عرب و ترکمن برپا می‌شود.

وی اضافه کرد: فدراسیون سوارکاری از جمله مجموعه های چند رشته‌ای است که با توجه به اهمیت و گسترش رشته‌های مربوط به سوارکاری در طول سال برنامه های مختلفی تنظیم و به اجرا می گذارد و یکی از مهمترین آنها مسابقات کورس اسبدوانی است که در چند استان کشور برگزار می شود.

حیدری بیان کرد: کورس سوارکاری از جمعه جاری نیز  با حضور اسبهای ترکمن و دوخون در گنبد آغاز می شود و علاقمندان به رشته سوارکاری از این مسابقات استقبال بسیار خوبی دارند.

برپایی جشنواره اسب عرب در یزد       

سرپرست فدراسیون سوارکاری از جشنواره اسب عرب در یزد خبر داد و گفت: این جشنواره از روز ۲۵ ماه جاری به مدت چهار روز در استان یزد برپا خواهد شد و رقابتهای کورس اسب عرب نیز در یزد در حال انجام است که تا کنون سه هفته آن طی شده و  در مجموع این رقابتها به مدت هشت هفته ادامه خواهد یافت.

وی اظهار کرد: استان یزد سرمایه گذاری بسیار مناسبی در نژاد اسب عرب انجام داده و در این حوزه حرف نخست را در کشور می زند و هم اینک ۶ هزار و ۵۰۰ راس اسب عرب در این استان وجود دارد که باشگاههای خصوصی متعدد و مرکز تولید اسب نیز در این استان فعالیت مناسبی دارند.

حیدری ادامه داد: رقابتهای سوارکاری کورس اسب عرب در خوزستان هم برگزار می شود که با این وجود در طول سال مسابقات سوارکاری رشته کورس به صورت سازمان یافته در سه استان گلستان، یزد و خوزستان انجام می شود.

وی به برپایی جام پرش با اسب اشاره کرد و افزود: تا حدود ۲۰ روز آینده با همکاری بخش خصوصی یکدوره مسابقه پرش با اسب در رده های سنی مختلف با عنوان جام پرش با اسب در تهران برگزار می شود که قرار است رده های سنی نوجوانان و جوانان نیز در این دوره از رقابتها حضور یابند.

آموزش پایه اصلی ارتقای ورزش است

سرپرست فدراسیون سوارکاری در بخش دیگری از این گفت و گو  بیان کرد: بحث آموزش را به طور جدی در فدراسیون دنبال می‌کنیم زیرا یکی از پایه‌های اصلی ارتقا و پیشرفت هر رشته ورزشی محسوب می‌شود و به همین دلیل مربیان ما در رشته‌های مختلف سوارکاری باید از دانش فنی روز برخوردار باشند.

وی اضافه کرد: با توجه به اینکه در نیمه دوم سال به دلیل شرایط آب و هوا و بارندگی زیاد، مسابقات کمتری برگزار می شود، ما بحث آموزش را به طور جدی دنبال می‌کنیم تا مربیان و سوارکاران با بروزترین مسایل فنی ملی و بین‌المللی آشنا شوند.

وی ادامه داد: برای مربیگری نیاز چندانی به حضور مربیان خارجی نداریم چون مربیان خوب و زبده‌ای در ایران حضور دارند و علاوه بر داشتن داور بین‌المللی در زمینه طراح مسیر و پارکوچینی نیز از نیروهای فنی و بنامی برخوردار هستیم که در رقابتهای مختلف بین‌المللی حضور می‌یابند.

فعالیت مرکز علمی کاربردی رشته سوارکاری

حیدری در ادامه خاطرنشان کرد: توسط فدراسیون سوارکاری مرکز علمی کاربردی در رشته سوارکاری به صورت انحصاری در حال فعالیت است که در ترم اخیر نیز ۵۰۰ دانشجو در رشته های مختلف سوارکاری و مدیریت ورزشی ثبت‌نام کردند.

وی ادامه داد: خروجی این مرکز علمی نه تنها برای فدراسیون سوارکاری مفید است، بلکه برای مدیریت ورزشی نیز بسیار حائز اهمیت و مطلوب است چون علاوه بر حضور دانشجویان در رشته‌های سوارکاری در رشته مدیریت ورزشی نیز دانشجویان در این مرکز علمی حضور دارند.

 

نظر شما
ادامه