کد خبر: ۸۹۴۵
تعداد نظرات: ۶ نظر
حکیم مهر - یک دامپزشک گفت : فسفر بالای گوشت بوقلمون و همچنین مقاومت شتر مرغ در مقابل بسیاری از بیماریها که موجب ارگانیک بودن این گوشت می شود از مهمترین مزایای گوشت بوقلمون و شترمرغ است.
دکتر علی هاشمی در این ارتباط گفت: علاوه بر این، بعلت عدم استفاده از پودر گوشت و پودر ماهی در تغذیه شترمرغ امکان آلودگی به عوامل باکتریایی و مسمومیت های ناشی از آن در این پرنده دیده نمی شود.
به گفته وی با توجه به کمبود آهن و ویتامین E در خوراک مصرفی مردم و نیاز روزمره به این عناصر، شتر مرغ می تواند بهترین گزینه برای تامین آهن و این ویتامین باشد.
هاشمی افزود: علاوه بر این، گوشت شتر مرغ به لحاظ برخورداری از آهن، ویتامین E و از نظر امگا 3 در مقایسه با سایر پرندگان از جایگاه ویژه ای برخوردار است و همچنین از نظر برخورداری از توان تولید مثلی بالا و مقاوم به شرایط سخت محیطی امکان تامین بخش عظیمی از نیازهای پروتئینی کشور را عهده دار باشد.
این دامپزشک ادامه داد: البته این نکته باید مورد توجه قرار گیرد که سن کشتار شتر مرغ 11 تا 13 ماه است و در سنین کشتار بالاتر بعلت رشد کلاژن در بافت عضلانی، گوشت پرنده بسیار سفت و دیرپز می شود.
وی تصریح کرد: صنعت پرورش بوقلمون نیز یکی از مواردی است که طی سالهای اخیر جایگاه ویژه ای در کشور ما به خود اختصاص داده و هر ساله بر تعداد پرورش دهندگان و میزان استقبال از گوشت آن افزوده می شود.
به گفته هاشمی، فسفر گوشت بوقلمون بسیار بالا بوده و قابل رقابت با میگو می باشد و همچنین میزان پروتئین موجود در گوشت بوقلمون حدود 28 درصد بوده که بیش از میزان پروتئین در سایر گوشتها می باشد.
وی خاطرنشان کرد: گوشت بوقلمون از مقدار اوره و اسیداوریک پائینی برخوردار می باشد و علاوه بر این، عضلات تشکیل دهنده اندام ها از میزان چربی میان بافتی کمتری تشکیل شده و به همین منظور برای افراد چاق می تواند مفید باشد.
هاشمی اظهار کرد: گوشت بوقلمون دارای ویتامینهای گروه B, D و C همراه با سلنیوم، کلسیم، فسفر، پتاسیم و روی بوده و بنا به اعتقادی در درمان بیماری های پروستات و سینه و رشد کودکان موثر می باشد.
وی ادامه داد: عدم استفاده و یا استفاده کم از انواع مختلف آنتی بیوتیکها و مواد افزودنی در مراحل پرورش، گوشت این پرنده را از کیفیت مطلوبی برخوردار می سازد.
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
farhad
|
-
|
۲۱:۰۶ - ۱۳۹۱/۱۱/۲۶
0
0
مطالب مفید بود برای اطلاعات بیتر به انجمن شترمرغ ایران مراجعه کنید
www.emu.ir/forum
نسرین ایثار
|
-
|
۱۵:۴۸ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۲
0
0
بسیار عالی ولذیذه من 54 سال دارم مرتب استفاده میکنم چون گوشت قرمز مصرف ندارم سالم سالم هستم
عطیه
|
-
|
۰۳:۴۴ - ۱۳۹۳/۱۰/۱۳
0
0
سلام خسته نباشین ممنون از مطلب خوبتون.ببخشید این نوع گوشتا طبع گرم دارن یا سرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ ها
Ghost
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۵۹ - ۱۳۹۶/۰۵/۰۲
گوشت بوقلمون طبع گرمی داره
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۲ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۵
0
0
براي كساني كه اسيد اوريك بالا دارند مضر است يا مفيد؟؟
نیلوفر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۲۲ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۱
0
1
سلام خسته نباشید کدوم ازجعیت داره بر دیگری ؟
نظر شما
ادامه