کد خبر: ۹۰۴۳
تعداد نظرات: ۱ نظر

حکیم مهر - تصاویر / کشتارگاه صنعتی دام در مشهد مقدس

رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی خراسان رضوی گفت : 90 درصد گوشت مصرفی استان با ذبح دام در کشتارگاه صنعتی مشهد و با رعایت نکات بهداشتی تأمین می شود و سلامت آن نیز تضمین شده است.

دکتر جعفر عطارباشی افزود : این کشتارگاه از مجهزترین و بهترین مراکز کشتار دام کشور است و دارای سالن پیش سردخانه برای نگهداری 24 ساعت گوشت در دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد می باشد.

وی اظهار داشت : تمام لاشه های کشتار شده دام بعد از ذبح، 24 ساعت در این سالن نگهداری می شوند تا گوشت ازنظر آلودگی ها و ویروس ها به ایمنی و سلامت لازم برسد.

او گفت: برخی شهرستان های استان فاقد سالن های پیش سردخانه در کشتارگاه ها هستند که باید به این سیستم مجهز شوند.

وی اظهارداشت: با توجه به اهمیت وجود این سالن ها در کشتارگاه ها و با توجه به تامین اعتبار آن ازسوی استانداری خراسان رضوی، باید هر چه سریعتر نسبت به ایجاد آن حتی به صورت قابل حمل در کشتارگاه ها اقدام شود.

 

انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
دکتر آراسب دباغ مقدم
|
-
|
۲۲:۰۳ - ۱۳۹۱/۰۳/۰۷
0
0
از وضعیت خون هایی که روی زمین ریخته شده که به نظر می رسد چندان وضعیت زهکشی مناسبی نداشته باشد، بقیه موارد را نمی دونم !!
نظر شما
ادامه