کد خبر: ۱۴۶۳۰
تعداد نظرات: ۳ نظر

حکیم مهر - کتاب تغذیه و سرطان به همت مرکز تحقیقات سرطان و اداره انتشارات دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی به زیور طبع آراسته شده است.

به گزارش حکیم مهر - دکتر علی ملک شاهی مقدم (دامپزشک و پژوهشگر علوم تغذیه) / دکتر سید حسین داودی (عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی) و فاطمه نوع پرست (دانشجوی سال ششم دکترای حرفه‎ای دامپزشکی دانشگاه تهران) تآلیف این کتاب را به عهده داشته اند.

کلیات و تاریخچه سرطان -  وضعیت تغذیه ای و بی اشتهایی و لاغری مفرط ناشی از سرطان - پیامدهای سوء تغذیه در بیماران سرطانی - ارزیابی و غربالگری تغذیه ای در سرطان - نیازهای تغذیه ای بیماران مبتلا به سرطان - اثرات اجتماعی و روانشناختی انتخاب غذا در بیماران سرطانی - حمایت تغذیه ای در بیماران سرطانی - اثرات تاخیری رهیافت های درمانی بر بیماران نجات یافته از سرطان - تغذیه و مراقبت تسکینی در سرطان و تغذیه و سرطان های دوران کودکی فصول این کتاب 288 صفحه ای را تشکیل می دهند.

 

خبر مرتبط :

انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
دکتر آراسب دباغ مقدم
|
-
|
۰۱:۲۵ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
0
0
ضمن تبریک، برای همکار ارجمند جناب دکتر ملک شاهی مقدم آرزوی موفقیت دارم. به سرکار خانم دکتر نوع پرست هم تبریک می گویم.
بنفشه
|
-
|
۱۳:۰۱ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۰
0
0
سلام به چه صورتی می توانم این کتاب را تهیه کنم؟
فاطمه رضایی
|
-
|
۰۷:۴۹ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۳
0
0
تبریک میگم خانم دکتر نوع پرست عزیز.موفق باشبید.
نظر شما
ادامه