کد خبر: ۱۸۷۰۶
تعداد نظرات: ۲ نظر
دکتر دیناروند گفت: در راستای ایجاد امنیت غذایی قرار شده که بر روی محصولات غذایی یک برچسب غذایی به عنوان چراغ راهنمای غذایی درج شود تا مردم مواد غذایی مفید و مضر را تشخیص دهند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، دکتر رسول دیناروند رئیس سازمان غذا و دارو امروز در همایش روز جهانی غذا با بیان اینکه غذا ابعاد گسترده‌ای دارد و تقریبا یک چهارم هزینه‌های هر خانواده در کشور صرف غذا می‌شود، گفت: سازمان غذا و دارو دو برنامه مهم در راستای امنیت غذایی تدوین کرده که اولین برنامه آن که امروز رونمایی شد چراغ راهنمای غذایی در فرآورده های غذایی است در واقع این چراغ که به صورت برچسب روی مواد غذایی درج می شود از سه رنگ سبز، زرد و قرمز تشکیل شده که رنگ سبز نشان دهنده مفید بودن ماده غذایی، زرد نشان دهنده اخطار و قرمز نشان دهنده مضر بودن آن ماده غذایی است.

وی افزود: این برچسب در یک دوره 18 ماهه در تمام فرآورده‌های غذایی درج خواهد شد.

دیناروند به سلامت محوری در تمام تصمیم گیری‌ها اشاره و عنوان کرد: وزارت بهداشت قصد دارد فرآورده‌هایی که مفید و مضر هستند را به مردم معرفی کنند و در مقابل تولید کننده‌هایی را که مواد غذایی سالم تولید می‌کنند را مورد تشویق و معرفی به مردم قرار دهد که امروز نیز در این همایش به 100 تولید کننده فرآورده سالم لوح سیب سلامت اهدا می‌شود.
 
 
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
-
|
۰۰:۳۴ - ۱۳۹۳/۰۷/۲۵
0
0
این مورد که فرمودند در راستای امنیت غذایی تلقی می شود یا ایمنی غذایی؟ food security or food safety
شاید در تعریف امنیت غذایی بخشی از تعریف ایمنی غذایی نیز بگنجد (دسترسی به غذای سالم)، ولی چراغ راهنمای غذایی به نظر بنده بیشتر جزئی از ایمنی غذایی ارزیابی می گردد تا امنیت.
دانشجوی دکترای دامپزشکی
|
-
|
۰۷:۴۸ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۶
0
0
خیلی دوست دارم بدونم محصولاتی مثل پفک و چیپس ها و بسیاری از محصولات با منشاء دامی، چه چراغی دریافت می کنند !
نظر شما
ادامه