کد خبر: ۱۸۸۷۸

رییس آزمایشگاه مرجع کنترل کیفی مواد غذایی دامپزشکی استان قزوین گفت: امکان تشخیص سالمونلا و اشرشیاکلی در فرآورده های خام دامی توسط آزمایشگاه مرجع کنترل کیفی مواد غذایی با منشاء دامی با استفاده از تکنیک PCR فراهم شد.

دکتر علی رضایی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قزوین اظهار کرد: با توجه به اهمیت باکتری سالمونلا در بهداشت مواد غذایی (گاستروآنتریت در انسان) و صنعت پرورش طیور، آزمایشگاه کنترل کیفی اداره‌کل دامپزشکی استان قزوین امکان تشخیص جنس سالمونلا را با بهره‌گیری از تکنیک‌ PCR (با استفاده از ژن اختصاصی آن) در سطح استان فراهم کرد.

رئیس آزمایشگاه مرجع کنترل کیفی مواد غذایی با منشأ دامی اداره‌کل دامپزشکی استان قزوین عنوان کرد: همچنین پیرو اقدامات صورت گرفته در بخش مولکولی آزمایشگاه مرجع استان امکان تشخیص باکتری اشرشیاکلی در فرآورده‌های خام دامی با استفاده از پرایمرهای ژن اختصاصی این باکتری فراهم شد.

وی افزود: علاوه بر موارد یاد شده، تشخیص مولکولی از جمله تشخیص مولکولی سویه H5 آنفلوانزای پرندگان، تشخیص مولکولی سویه H7 آنفلوانزای پرندگان، تشخیص مولکولی بیماری نیوکاسل (ویروس حاد و تحت حاد) و تشخیص مولکولی هویت گوشت شش‌گونه حیوانی نیز در بخش مولکولی آزمایشگاه مرجع استان صورت می‌گیرد.

گفتنی است؛ آزمایشگاه مرجع کنترل کیفی مواد غذایی با منشأ دامی اداره‌ کل دامپزشکی استان قزوین یکی از چهار آزمایشگاه مرجع دامپزشکی در سطح کشور است.

 

نظر شما
ادامه