استفاده از ذرات کامل غلات در جیره مصرفی طیور پرورشی نه تنها سبب افزایش راندمان میشود بلکه کاهش هزینههای تمام شده خوراک را در پی خواهد داشت .
به گزارش حکیم مهر به نقل از رادیو صنعت طیور ایران، تحقیقات صورت پذیرفته توسط «امی موس» و همکارانش در بنیاد تحقیقات طیور انجمن مرغ و تخم مرغ آمریکا حاکی از آن است که وجود دانه کامل برخی از انواع غلات مورد استفاده در جیره غذایی طیور پرورشی نه تنها هضم جیره غذایی را بهبود میبخشد، بلکه بر ضریب تبدیل خوراک نیز تاثیراتی مثبت دارد. تحقیقاتی که پیش از این توسط محققین استرالیایی نیز گزارش شده بود .
در این مطالعه این نکته به اثبات رسید که در صورت جایگزینی ۳۰ درصد از جیرههای پلت با دانه های کامل غلات، ۷.۷ درصد ضریب تولید نهایی پرورش ارتقا مییابد. دانشمندان بر این باورند که عدم وجود دانههای غلات کامل در جیره های صنعت طیور سبب تضعیف سیستم گوارش و هضم این پرندگان شده و با افزایش سن، قدرت هضم آنها بخصوص در اواخر دوره کاهش خواهد یافت .
نتایج کامل این مطالعه در شماره اخیر نشریه Poultry International منتشر شده است.
اصلا یجورایی دلتنگش هستیم