کد خبر: ۵۰۰۷۱
تعداد نظرات: ۴ نظر

عکسی از حمل غیر اصولی و غیر بهداشتی گوشت گرم در یکی از بزرگراه‌های تهران را مشاهده می‌کنید.

به گزارش حکیم مهر به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، برای حمل و نقل گوشت قرمز باید نکات و موازیت بهداشتی رعایت شود و توسط کامیون‌های یخچال‌دار به مراکز فروش و یا سردخانه‌های مخصوص نگهداری گوشت منقل شوند

یک شهروند از حمل غیر اصولی و غیر بهداشتی گوشت گرم در یکی از بزرگراه‌های تهران عکسی را تهیه و ارسال کرده است که مشاهده می‌کنید.


انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
United States of America
|
۱۲:۵۹ - ۱۳۹۸/۰۴/۰۴
0
1
وقتی که توی خود فرودگاه دستگاههای لازم برای بارگیری بهداشتی گوشت اصلا وجود نداره چه انتظاری از داخل شهر دارید.
ناشناس
|
France
|
۲۳:۳۳ - ۱۳۹۸/۰۴/۰۴
0
3
نه اینکه خودروهای مجوز دار یخچال دارند و یا یخچالشان روشن است!!!
همکاران دولتی راه تازه ای پیدا‌کرده‌اند.خودروی یخچال خراب را مجوز می دهند.فردا جایی همکار دیگری موضوع را بفهمد،اعلام می کند که آن موقع که من بازدید کردم یخچالش سالم بود.
همکاران مسوول فنی را اذیت‌ می کنند که چرا خودروی واحد تولیدی شما یخچالش خراب است!!!
نا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۵۳ - ۱۳۹۸/۰۴/۰۵
0
0
لایک داری موتور سوار
دکتر عباسی
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۲:۵۳ - ۱۳۹۸/۰۴/۰۵
0
0
این‌ که‌ چیز تازه اي نیست
در شبکه دامپزشکی شبستر که‌ لا کشتارگاه همجوار است‌.
گوشت ها توسط مسافرکش های شخصی به‌ غذاخوریهای مسیر شبستر _صوفیان انتقال داده می شوند.
نظر شما
ادامه