معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی تربت جام گفت: از ابتدای سال ۹۸ تاکنون ۴ نفر با علائم تب کریمه کنگو به مراکز درمانی این شهرستان مراجعه کردند و تحت درمان قرار گرفتند.
به گزارش حکیم مهر به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، «دکتر رحیمیان»
معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی تربت جام گفت: تب خونریزی دهنده کریمه کنگو یکی
از خطرناکترین بیماریهای مشترک انسان و دام با علائم تب، بیحالی، خونریزی از
حفرات مختلف بدن مانند دهان، بینی، گوش و ... و خونریزیهای زیر پوست است.
او با اشاره به راههای انتقال بیماری به انسان افزود: گزش
کنه، له کردن کنه روی پوست بدن خوردن گوشت، جگر، قلوه و ... تازه و نپخته، تماس با
گوشت یا امحاء و احشاء دام آلوده، انتقال از طریق تماس با خون و ترشحات
فرد بیمار از راههای انتقال این بیماری خطرناک به انسان است.
معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی تربت جام گفت:پارسال ۸ نفر مبتلا به این بیماری
شناسایی و درمان شدند و هم چنین از ابتدای سال تا پایان تیرماه ۴ نفر با علائم فوق به مراکز
درمانی این شهرستان مراجعه و تحتدرمان قرار گرفتند.
رحیمیان تصریح کرد: به همه همشهریان توصیه میشود جهت
پیشگیری از ابتلا به این بیماری خطرناک از مصرف گوشت نیم پز و نپخته جدا خودداری کنند،
گوشت مصرفی خود را از مراکز مجاز و مورد تائید و ممهمور به مهر شبکه دامپزشکی تهیه
و در غیر اینصورت حداقل ۲۴
ساعت آن را در دمای یخچال ۸-۴
درجه نگهداری و بعد مصرف نمایند، در صورت تمایل به مصرف جگر حداقل ۴۸ ساعت آنرا در یخچال نگه داری
و بعد مصرف نمایند، از تماس با لاشه، احشاء، خون و ترشحات دامی بدون استفاده از
وسایل حفاظتی مانند دستکش، روپوش و ... خودداری کنند.