کد خبر: ۶۰۶۱۲
تعداد نظرات: ۲ نظر
 

دولت دانمارک از طرح این کشور برای کشتار بیش از 17 میلیون مینک (نوعی راسو) برای جلوگیری از شیوع نوعی جهش یافته از ویروس کرونا از این حیوان به انسان خبر داده است.

به گزارش حکیم مهر به نقل از سی‌ان‌ان، «مته فردریکسن» نخست وزیر دانمارک روز چهارشنبه با اعلام این خبر گفت این تصمیم با قلبی اندوهگین گرفته شده اما بر اساس توصیه‌ها و هشدارهای مقامات و متخصصان بهداشتی این کشور امری ضروری است.

فردریکسن گفت: "ما مسئولیت بزرگی در قبال جمعیت خود داریم، اما با جهشی که اکنون پیدا شده است، مسئولیت بیشتری نسبت به بقیه جهان نیز داریم."

به گفته نخست وزیر دانمارک، ویروس کرونا جدید در راسو جهش یافته و این ویروس جهش یافته به انسان نیز سرایت کرده است."

فردریکسن گفت "موسسه استتنس سروم" که یک مرکز مقابله با بیماری‌های عفونی در شهر کپنهاگ است 5 مورد ویروس را در مزارع پرورش گوشت راسو و 12 نمونه از این نوع ویروس جهش یافته را در انسان پیدا کرده است که حساسیت نسبت به آنتی بادی‌ها را کاهش می‌دهد."

به گفته نخست وزیر دانمارک  اجازه انتشار این ویروس می‌تواند به طور بالقوه اثربخشی واکسن‌های آینده مقابله با کرونا را محدود کند.

به گفته مقامات دانمارکی  حدود 17 میلیون راسو (نوع مینک) در دانمارک وجود دارد. شیوع ویروس کرونا در مزارع تولید راسو این کشور علیرغم تلاش‌های مکرر برای از بین بردن حیوانات آلوده از ماه ژوئن، همچنان ادامه دارد.

در ماه اکتبر سال جاری میلادی بیش از 1  میلیون راسو در شعاع پنج مایلی (8.4 کیلومتر) مزارع پروش  راسو به دلیل مشکوک بودن یا اثبات شیوع عفونت ویروسی، نابود شدند. نخست وزیر دانمارک گفت که پلیس، ارتش و "گارد خانگی" در دانمارک برای تسریع در روند نابودی راسوها به کار گرفته خواهند شد.

گفتنی است در پی اثبات مواردی از ویروس جهش یافته کرونا در راسوها در 2 کشور هلند و اسپانیا هم، این کشورهای اروپایی شروع به کشتار این نوع راسو کرده‌اند.

نخست وزیر دانمارک همچنین از اعمال محدودیت‌های جدید کرونایی در کشورش خبر داده است.

دانمارک یکی از قطب‌ها و مراکز پرورش راسوی مینک است. گوشت و پوست این حیوان بازار خوبی برای فروش دارد .

 

انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
دکتر ع
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۷
0
2
جالب بود و قابل تامل.
از روز اول که کرونا بروز پیدا کرد، فکر این را میکردم که دامپزشکی خواه ناخواه باید روی این مساله کار علمی انجام بده و توجه ویژه به ابعاد زئونوز اون داشته باشه. تا ناکهان غافلگیر نشویم.
سپیده عرفانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۰
0
0
آدم حس بسیار بدی پیدا میکنه. بشر برای رفاه و لذت خودش اقدام به تولید انبوه حیوانات و نگهداری اونها در شرایط دشوار غیرطبیعی میکنه و بعد اگه مشکلی در حوزه ی سلامت پیش بیاد تمام این موجودات بی زبان رو که نقشی در خلق خودشون و بیمارشدن ندارن نابود میکنه. انسان میخواد زنده و سالم بمونه و این حیوانات ترسیده و مبهوت هم دوست دارن توی طبیعت زندگی کنن با آزادی کامل و تولیدمثل محدود و طبیعی خودشون...ولی الان قتل عام میشن چون سلامت بشریت بسیار مهم تره تا خوردن گوشت میک و پوشیدن پالتوی خز.
نظر شما
ادامه