کد خبر: ۸۰۱۲
تعداد نظرات: ۱ نظر

حکیم مهر - ماهی دودی یک محصول سنتی در برخی کشورها است که با استفاده از شور کردن ماهی به روش مخلوط و سپس دود سرد تهیه می‌شود. ماهی دودی معمولاً در کیسه‌های پلاستیکی در خارج از یخچال نگهداری می‌شود و به صورت خام یا نیم پخته مصرف می‌شود.

 

خبر مرتبط :

انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
دکتر آراسب دباغ مقدم
|
-
|
۰۶:۵۹ - ۱۳۹۰/۱۱/۰۱
0
0
تا آنجا که من می دانم هیچ کارگاه رسمی مجوز از سازمان دامپزشکی برای دودی کردن ماهی ندارد که لازم است به این حرفه سر و سامانی داده شود.
نظر شما
ادامه