کد خبر: ۴۹۶۷۶
تعداد نظرات: ۲ نظر
 

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان بوشهر علت سبز شدن عضله سینه مرغ تشریح کرد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از خلیج فارس، «دکتر محمد مهدی سیمرونی» در خصوص شایعات منتشره شده در فضای مجازی در خصوص آلودگی گوشت مرغ و سبز شدن عضله سینه مرغ و ربط دادن این قضیه به استفاده از هورمون در پرورش مرغ گوشتی با انتشار مطلبی به روشنگری به تنویر اذهان عمومی پرداخت.

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان بوشهر اظهار داشت: مصرف کنندگان محترم توجه داشته باشند که سبز شدن عضلات سینه مرغ تنها یک سندرم ناشی از عدم خونرسانی کامل به عضله عمقی سینه و یا نگهداری مرغ زنده در شرایط نامناسب است که در ظاهر قابل مشاهده و تشخیص نیست.

دکتر سیمرونی توضیح داد: این موضوع ارتباطی به عفونت و بیماری باکتریایی و تزریق هورمون ندارد و برخلاف اظهارات کذب منتشر شده که سبز شدن عضله سینه مرغ به تزریق هورمون نسبت داده شده باید توجه داشت که تزریق هورمون غیرمنطقی و غیرعلمی است؛ چراکه اصولا هورمون پایه پروتئینی داشته و اسیدهای معده آن را از بین می برد و همچنین باید در صورت استفاده از هورمون تزریقی به تک تک طیور یک مرکز تزریق صورت گیرد که این امر هم غیرمنطقی است و هم مقرون به صرفه نیست.

وی اذعان داشت: در کشتارگاه های صنعتی مرغ کادر نظارت بهداشتی توسط دکتر دامپزشک و یک کارشناس دامپزشکی به صورت مستمر انجام می گیرد، اما این عارضه در ظاهر هم قابل تشخیص نیست و تنها در هنگام باز شدن سینه قابل رویت است.

معاون سلامت دامپزشکی استان بوشهر تصریح کرد: شهروندان توجه داشته باشند که در صورت مشاهده این عارضه در مرغ اگر گوشت بوی نامطبوعی نداشته باشد می توانند قسمت تغییر رنگ داده شده را جداسازی و بقیه را مصرف کنند، چرا که هیچ گونه خطری برای سلامت آنها نخواهد داشت.

لازم به توضیح است انتشار فایل های تصویری و متن های منتشر شده در فضای مجازی که مبتنی بر نشر اکاذیب توسط افراد غیر کارشناس است تنها موجب تشویش اذهان عمومی و باعث ضربه به صنعت پرورش طیور کشور و کاهش مصرف مرغ در جامعه می شود.

 

انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۰۸ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۹
0
0
احتمال تزریق آنتی بیوتیک در عضله سینه وجود دارد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۴ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۹
0
0
هیچگونه هورمونی در صنعت دام و طیور مصرف نمیشود و اساسا با صرفه نیست .همه گونه انتی بیوتیک سالم و مضر قبل از کشتار به تعدادی از دام و طیور کشتاری داده میشود .نظارت کاملی در هیچیک از کشتارگاههای دام و طیور توسط ناظرین دولتی وجود ندارد پیشنهاد میشود دامپزشکی مملکت را از نظام دامپزشکی که تصرف عدوانی کرده است اخذ و به سازمان غذا و دارو داده شود گامیست موثر در کاهش بیماریهای منتقله از دام و محصولات دامی از دام و طیور به انسان والسلام
نظر شما
ادامه