کد خبر: ۱۰۰۴۰

حکیم مهر - وزارت کشاورزی ژاپن در گزارشی اعلام کرد خودکفایی غذایی این کشور در 12 ماه گذشته تا پایان ماه مارس، در پایین‌ترین سطح 17 سال گذشته باقی مانده است.

وزارت کشاورزی، جنگلداری و شیلات ژاپن در بیانیه‌ای اعلام کرد: این نرخ بر مبنای مصرف کالری، 39 درصد بود. تولید گندم پس از آب و هوای نامساعد سال گذشته افزایش یافت در حالی که پس از زلزله وسونامی، تولید شیلات همانند مصرف برنج کاهش یافت.

شاخص خودکفایی به رکورد اندک 37 درصد در سالی که در مارس 1994 به پایان رسید، کاهش یافت.

این کشور که جمعیتی بالغ بر 128 میلیون نفر دارد، قصد دارد این شاخص را به 50 درصد تا سال مالی 2020 افزایش دهد. ژاپن بزرگ‌ترین واردکننده ذرت جهان است اما در تولید برنج خودکفاست.

ذخایر برنج در ژاپن ممکن است به پایین‌ترین سطح از سال 2008 برسد و موجب تقویت قیمت‌ها به دنبال افزایش 20 درصدی قیمت‌های بازار داخلی به دلیل کاهش عرضه شود. بر اساس گزارش وزارت کشاورزی ژاپن، ذخایر تولیدکنندگان و فروشندگان برنج ممکن است به 1.81 میلیون تن در پایان ماه ژوئن 2013 در مقایسه با 1.61 میلیون تن در سال 2008 کاهش یابد.

 

نظر شما
ادامه