حکیم مهر - در حالی که رئیس سازمان غذا و دارو از ممنوعیت استفاده از گوشت صنعتی در فرآوردههای گوشتی خبر داد، مدیرکل دامپزشکی تهران از آن اظهار بیاطلاعی کرد.
در حالی که در همایش ملی روز جهانی غذا که منجر به تشکیل سازمان غذا و دارو شد، رئیس سازمان غذا و دارو در گفتگو با خبرنگاران خبر از ممنوعیت استفاده از گوشت در صنایع تبدیلی و تولید سوسیس و کالباس اصطلاحاً گیاهی که ترکیبی مشخص از پروتئین گیاهی و حیوانی است، داده بود، مدیرکل دامپزشکی استان تهران از این امر اظهار بیاطلاعی کرد و گفت: درباره عدم استفاده از گوشت صنعتی در صنایع تبدیلی اطلاعی ندارم و تا زمانی که گوشت سالم باشد، اجازه مصرف آن داده میشود.
دکتر محمدرضا حزبئی افزود: صنایع و فرآوردههای تبدیلی مانند سوسیس و کالباس ماده اصلی آنها گوشت بوده و تحت نظارت از منابع داخلی و خارجی تأمین میشود.
وی خاطرنشان کرد: بر اساس دستورات بهداشتی وزارت بهداشت و درمان، توصیه به مصرف فستفودها نمیشود و تأثیرات نامناسب بهداشتی دارد. ولی در هر حال یکی از راههای سترون کردن و نگهداری کردن غذا است.
حزبئی ادامه داد: گوشت یخزده و صنعتی در صورتی که سالم بوده و تحت نظارت دامپزشکی سالم تشخیص داده شود، قابلیت مصرف داشته و استفاده از آن در صنایع تبدیلی بلامانع است.
وی در پایان تصریح کرد: در مواردی که از ضایعات گوشتی و گوشت ناسالم در صنایع تبدیلی مورد استفاده قرار گیرد، مانند گذشته برخوردهای لازم انجام میشود.