حکیم مهر - رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی از رتبه سوم کشوری پرورش شتر در این استان خبر داد.
"غلامرضا هادربادی" گفت: 400 تن گوشت شتر طی شش ماهه اول سال جاری تولید شده که حدود چهار درصد تولید گوشت قرمز استان است.
هادربادی افزود: حدود 3500 نفر شتر در سال جاری کشتار شده و صادرات گوشت از استان صورت میگیرد که در سال معادل 1883 میلیون ریال است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی، گفت: حدود 24 هزار نفر شتر در استان موجود است که از این حیث استان رتبه سوم در کشور را داراست.
هادربادی تصریح کرد: نوع و نژاد شترهای استان از نوع گوشتی و نژاد بومی است و نهبندان و خوسف بیشترین سهم در نگهداری و پرورش شتر در استان را دارند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی، گفت: مشکلات عمده شترداران در سطح استان مشکل بیمه دام، درآمد ناچیز با توجه به نوع پرورش و بالا بودن هزینه تولید بویژه در سیستم بسته، کمرنگ بودن اجرای طرحهای اصلاح نژادی به صورت ملی در کشوراست.