کد خبر: ۱۱۱۹۵

حکیم مهر - مدیر پژوهشی دانشگاه صنعتی جندی‌شاپور دزفول با اعلام اخذ مجوز راه‌اندازی گروه پژوهشی زیست‌ فناوری مواد غذایی از شورای گسترش وزارت علوم در هفته گذشته از پیگیری دانشگاه برای اخذ مجوز یک گروه پژوهشی دیگر در قالب مرکز تحقیقات نانو زیست‌ فناوری خبر داد.

دکتر محمد ذاکر مشفق اظهار کرد: شرط اخذ مجوز یک مرکز تحقیقات، داشتن حداقل دو گروه پژوهشی است و با اخذ مجوز گروه پژوهشی زیست‌فناوری مواد غذایی، درصدد تکمیل مستندات لازم برای اخذ مجوز یک گروه پژوهشی دیگر و راه‌اندازی یک مرکز تحقیقات هستیم.

وی افزود: در حال حاضر حداقل پنج پژوهشگر، اعضای هیات‌ علمی این گروه پژوهشی را تشکیل می‌دهد که بیشتر این افراد از دانشگاه صنعتی جندی‌شاپور دزفول هستند.

مدیر پژوهشی دانشگاه صنعتی جندی‌شاپور دزفول هدف اصلی این گروه پژوهشی را استفاده از فناوری‌های زیستی در صنایع غذایی عنوان کرد و افزود: با توجه به پتانسیل‌های منطقه شمال خوزستان در زمینه کشاورزی، بیشترین تمرکز این گروه پژوهشی روی صنایع تبدیلی و در جهت تغییر وضعیت کشاورزی سنتی منطقه به کشاورزی مدرن با بهره‌گیری از صنایع تبدیلی خواهد بود.

 

نظر شما
ادامه