حکیم مهر - مدیر کل دامپزشکی استان کرمان گفت: استان کرمان در زمینه تولیدات مرغ و گوشت خودکفا شده است و سالانه 30 میلیون قطعه مرغ و 40 هزار تن گوشت قرمز در این خطه تولید میشود.
دکتر بیژن دهقانی در نشست هماهنگی اجرای طرحهای دامپزشکی سیرجان که در محل فرمانداری تشکیل شد، اظهار داشت: طرح معدوم کردن آلایش و لاشههای غیر قابل مصرف دام در کشتارگاههای استان کرمان در دستور کار دامپزشکی قرار گرفته است
وی عنوان کرد: این اقدام با هدف سلامت کامل گوشت سفید و قرمز برای مصرف کنندگان است که در این طرح قطعات گوشت سفید و قرمز اعم از دل، قلوه، جگر، کله و پاچه به صورت بستهبندی به بازار مصرف عرضه و از عرضه قطعات گوشت اعم از مرغ و دام جلوگیری میشود
دهقانی از خودکفایی استان کرمان در زمینه تولیدات مرغ و گوشت خبر داد و افزود: سالانه 30 میلیون قطعه مرغ و 40 هزار تن گوشت قرمز در استان کرمان تولید میشود
وی بیان داشت: طرح توسعه کشتارگاهها و مراکز پرورش گوسفند و طیور در دست اقدام است، زیرا استان کرمان با موقعیت خود زمینه صدور فرآوردههای دامی را به سایر نقاط کشور دارد
مدیر کل دامپزشکی استان کرمان ابراز داشت: اجرای طرح جمعآوری کشتارگاههای سنتی در سطح استان کرمان نیازمند حمایت مسئولان در بخش اعتبارات است تا بتوانیم کشتارگاههای صنعتی را جایگزین کنیم تا هم با کمبود کشتارگاه مواجه نشویم و هم به بحث اشتغال لطمهای وارد نشود
دهقانی زیرساختهای دامپزشکی در سیرجان را خوب توصیف کرد و بیان داشت: در سال جاری دو کشتارگاه جدید در شهرستان سیرجان راهاندازی میشود
وی با بیان اینکه طرحهای اعلام شده دامپزشکی در مرحله اول در شهرهای کرمان و سیرجان اجرا میشود و افزود: با هدف حضور بهتر بازرسی در هنگام ذبح طیور تمام کشتارگاههای استان کرمان باید روزانه مرغ خود را ذبح و بستهبندی کنند تا مسائل بهداشتی به خوبی رعایت شود
محمدعلی توحیدی فرماندار سیرجان نیز در این جلسه برای رفع مشکلات و تامین اعتبارات مورد نیاز دامپزشکی شهرستان قول مساعد داد و بر طرح معدومسازی آلایش و لاشههای غیر قابل مصرف دام تاکید کرد
علیرضا زینلی مسئول دامپزشکی سیرجان هم در این جلسه گفت: بازرسان اداره دامپزشکی سیرجان در دهه اول محرم به ویژه تاسوعا و عاشورای حسینی بر کشتار دامهای نذری نظارت دارند.