حکیم مهر - مدیر کل دامپزشکی آذربایجان غربی گفت: وجود استانداردهای لازم در زمینه بهداشت لازمه ادامه فعالیت کشتارگاهها است.
شهرام دیلمقانی در جلسه بررسی مسائل و مشکلات تهیه و توزیع گوشت سالم در چالدران که با حضور مدیرکل شبکه دامپزشکی استان آذربایجان غربی در فرمانداری تشکیل شد، اظهار داشت: برای اینکه کشتارگاه شهرستان چالدران مجددا راهاندازی شود نیاز است تا به بهداشت این کشتارگاه رسیدگی شود.
وی وجود بهداشت در کشتارگاهها را موثر دانست و تصریح کرد: وجود حداقل استانداردهای بهداشتی در کشتارگاهها باید مد نظر قرار گیرد.
دیلمقانی با بیان اینکه نبود بهداشت کشتارگاهها سبب بروز مشکلات متعدد برای مردم میشود، افزود: نباید به خاطر منافع خودمان با سلامت مردم بازی کنیم.
مدیر کل دامپزشکی آذربایجانغربی به خطرات ناشی از بروز بیماریهای بهداشتی از طریق کشتارگاهها و گوشت ناسالم اشاره کرد و اظهار داشت: عدم رعایت موازین بهداشتی تعیین شده و ناکافی بودن تجهیزات در کشتارگاهها میتواند سلامت مردم را به خطر بیندازد.
دیلمقانی با اشاره به اینکه در گذشته شاهد چنین مواردی بودیم، گفت: در گذشته شاهد تجربه تلخی در ارتباط با شیوع بیماری دامی بودیم و نباید اجازه دهیم این اتفاقها بار دیگر بیافتد.
وی با تأکید بر سلامت دامهایی که کشتار میشوند و رعایت بهداشت در کشتارگاهها، تصریح کرد: وجود حداقل استانداردهای موجود میتواند موانع پیش روی بازگشایی مجدد کشتارگاه چالدران را از میان بردارد.