حکیم مهر - حمایت سازمان جهاد کشاورزی و نظارت ادارهکل دامپزشکی استان، تولید 200 تن مرغ بدون آنتیبیوتیک در این شرکت را امکانپذیر کرده و تداوم این حمایت توسعه تولید آن در استان را به همراه خواهد داشت.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی، مدیرعامل مرغداری گوشتی شرکت تعاونی 235 ترکمانچای با اعلام این مطلب گفت: این شرکت تعاونی به ظرفیت 96 هزار قطعه در بخش ترکمانچای شهرستان میانه واقع شده است و با جوجهریزی به تعداد 94 هزار قطعه در تاریخ 14 آبانماه 91 بعد از تأیید ادارهکل دامپزشکی نسبت به اجرای طرح تولید مرغ بدون آنتیبیوتیک اقدام و با منفی بودن نتایج آخرین آزمایشات بهعملآمده، موفق به تولید حدود 200 تن گوشت مرغ بدون آنتیبیوتیک شده است.
سیروس رمضانی افزود: در طول دوره پرورشی و طی سه مرحله از طیور موجود پرورشی در این شرکت تعاونی، در سنین 15 الی 20 روزگی، 25 الی 35 روزگی و نیز در پایان دوره قبل از ارسال به کشتارگاه، توسط کارشناسان ادارهکل دامپزشکی استان نمونهبرداری اتجام و با تأیید عدم وجود بقایای آنتیبیوتیک در گوشت مرغهای نمونهبرداری شده، مجوز فروش گوشت تولیدی تحت عنوان گوشت مرغ بدون آنتیبیوتیک با برند این شرکت صادر شده است.
این تولیدکننده در پایان با تأکید بر اینکه اکثر مرغداریهای استان در مناطق بکر و دور از هرگونه آفات، بیماری و آلودگی احداث شده است، خاطرنشان کرد: با حمایت بخش دولتی میتوان با تولید مستمر گوشت مرغ بدون آنتیبیوتیک علاوه بر تأمین نیاز بازار مصرف داخلی استان به سایر نقاط کشور نیز ارسال کرد.