"یوسف یوسفی" در نشست مطبوعاتی با خبرنگاران افزود: پنج محور اصلی در دستور کار منابع طبیعی است که محور اصلی آن حفاظت جامع از اراضی ملی است که این امر جز با مشارکت مردم و بهرهبرداران ممکن نمیشود.
وی افزود: بحث فنی و اجرایی تحت عنوان مدیریت جامع طرح منابع طبیعی در حوزه آبخیز، فرهنگسازی و ترویج فرهنگ منابع طبیعی با جذب مشارکت مردمی و حفظ و حراست از اراضی ملی، پشتیبانی نیروی انسانی و تأمین اعتبارات و تعامل با دستگاههای دولت و قوای سه گانه از دیگر محورهای کاری است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی، گفت: در 9 ماهه اخیر در راستای مدیریت چرای دام در عرصه منابع طبیعی، 80 پرونده تخلف به مراجع قانونی ارجاع داده شد به نحوی که 35 هزار واحد دامی در عرصه منابع طبیعی تخلف داشتهاند.
وی تصریح کرد: ظرفیت مراتع در استان مرکزی 800 هزار واحد دامی است که در حال حاضر دامی که از این مراتع استفاده میکند 900 هزار دام است؛ در همین راستا 35 هزار رأس دام غیرمجاز از مراتع استان اخراج شدند.
او در خصوص خطرات دیگر منابع طبیعی، گفت: امسال آتشسوزی در مراتع نسبت به سال گذشته 50 درصد کاهش داشته است اما، 670 هکتار از مراتع دچار آتشسوزی شدند.