حکیم مهر - سوسیس و کالباسهای زیرزمینی از بدترین مواد ممکن ساخته میشوند، اما کسی به آن توجهی نشان نمیدهد.
براساس تحقیق عصرایران، فستفودهای معروف تهران ممکن است در روز عادی وسط هفته حداقل حدود 700 پیتزا یا 700 ساندویچ سفارش داشته باشند. ما به دنبال عدد و آمار نیستیم که بپرسید آن را از جا آوردید، اما در همین اندازه تخمین بزنید و محاسبه کنید که آمادهسازی این تعداد پیتزا یا ساندویچ، روزانه به چه مقدار سوسیس و کالباس نیاز دارد؟
همه فستفودها میگویند که سوسیس و کالباس مورد نیازشان را از کارخانههای مجاز تهیه میکنند. ولی ما گزارشهایی دریافت کردیم مبنی بر این که بعضی فستفودها سوسیس و کالباسهایی را میخرند که در کارگاههای زیرزمینی تولید میشوند. بدین ترتیب، شما وقتی پیتزا یا ساندویچ میخورید، نمیدانید چه موادی در آن به کار رفته است.
اگر سوسیس و کالباس خورده اید ، اگر سوسیس و کالباس می خورید و اگر سوسیس و کالباس خواهید خورد ، پیشنهاد می کنیم این فیلم را از دست ندهید.
برای مشاهده فیلم اینجا کلیک نمایید...
تکان خوردم وای وای وای وای خدا من چرا اینظوری میشم؟؟؟ من موافق با نخوردن سوسیس کالباسم ولی این مستند خیلی افتضاح پر شده بود.......دانشجوی دامپزشکی شیراز
گفتید تکان دهنده ک گفتم چه چیزی می خواهند نشان دهند!!
واقعا اشاره ی خوبی بود . برای افرادی که به سلامت خود اهمیت می دهند ، میل کردن سوسیس و کالباس چه انواع مجاز چه غیر مجاز ، نیاز به تامل بیشتری دارد . سپاسگزارم
البته شاید جایگزین مناسب و بسیار سالم تر، برای این مواد غذایی ، سوسیس و کالباس 100 درصد گیاهی باشد؛ که قبلا هم در حکیم مهر به آن پرداخته شده بود .
تجربه كرمان هم بد نيست استفاده كنند
دیشب داشتم پیتزا می خوردم
همین ...... هم روزانه تخلف میکنند و چیزی هم نمی شود.- همکار