حکیم مهر - مدیر عامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی گفت: در دو ماه پایانی سال، در هر ماه 100 میلیون قطعه جوجه ریزی انجام شده تا نیاز شب عید جامعه تامین شود.
حسین مقدم نیا با بیان این مطلب اظهار داشت: برای عرضه مستقیم گوشت مرغ به مردم، غرفه هایی در استان ها پیش بینی شده است.
وی افزود: این غرفه ها با مدیریت سازمان تعاون روستایی و ستاد تنظیم بازار سازمان تجارت و معدن هر استان راه اندازی شده است.
مدیر عامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی در پاسخ به اینکه آیا مشابه چنین غرفه هایی در تهران نیز وجود دارد، گفت: در تهران مراکزی پیش بینی شده که اتحادیه های تولیدی در آن به عرضه گوشت مرغ اقدام کنند.
وی ادامه داد: این غرفه ها از 25 بهمن ماه کار خود را آغاز کرده و اقدام به توزیع گوشت مرغ می کنند.
مقدم نیا بیان داشت: اتحادیه های تولیدی اقدام به عرضه گوشت گرم برای تامین نیازهای جامعه خواهند کرد.