گرچه پس از افزایش قیمت گوشت مرغ در ماه گذشته مسئولان تلاش کردند با توزیع مرغ منجمد ذخیره شده و ارزان قیمت، تعادل را به بازار برگردانند اما توزیعکنندگان در سطح شهر گویا هر یک به فرآخور منطقهای که در آن قرار دارند برای این محصول، قیمتگذاری میکنند و نظارت چندانی بر آنها نیست.
حسین مقدمنیا - مدیر عامل اتحادیه سراسری مرغداران مرغ گوشتی - گفت: برای قیمت گوشت مرغ در بازار و رفع نوسانات آن باید نظارت بیشتری بر توزیعکنندگان صورت گیرد.
وی افزود: ظرفیت تولید دو میلیون قطعه جوجه در مرغداریهای گوشتی کشور وجود دارد اما جوجهریزی یک میلیون و 800 هزار قطعهای پاسخگوی نیاز داخلی بوده و در صورت افزایش جوجهریزی باید به برای صادرات مرغ برنامهریزی کرد.
مدیر عامل اتحادیه سراسری مرغداران مرغ گوشتی با اشاره به اینکه تنها 30 درصد مرغداران برای پرورش جوجه از نهادههای دولتی استفاده میکنند، اظهار کرد: سویای دولتی که تا هفته گذشته کیلویی 950 تومان فروخته میشد اکنون با 100 تومان افزایش به 1050 تومان رسیده است که این امر باعث افزایش هزینههای مرغداران میشود.
مقدمنیا خاطر نشان کرد: قیمت تمامشده هر کیلوگرم مرغ زنده در مرغداری حدود 4100 تومان است.
وی تاکید کرد: ادامه تزریق مرغ منجمد ذخیرهسازی شده در بازار تا تثبیت کامل قیمتها میتواند قیمت این محصول را به حدی برساند که تولیدکنندگان و مصرفکنندگان متضرر نشوند.