کد خبر: ۱۲۴۹۵

حکیم مهر - برنامه اخیر سبد شبکه تلویزیونی بازار سیما میزبان کارشناسان حوزه نان بود و به موضوع کیفیت نان پرداخت.

به گزارش حکیم مهر، دکتر محمدکاظم کوهی هم در این برنامه نه به عنوان دامپزشک متخصص و عضو هیأت علمی دانشگاه تهران بلکه با عنوان نایب رئیس انجمن علمی و فناوری غلات ایران حضور یافت.

وی به بیان نکاتی درباره خطر ابتلای انسان به عوارض دریافت فلزات سمی و مضرات استفاده از جوش شیرین در نان پرداخت و نان صنعتی را از نظر نظارتهای کیفی قابل اعتمادتر از نان سنتی معرفی کرد.

 

خبر مرتبط :

نظر شما
ادامه