به گزارش حکیم مهر به نقل از ایسنا، "فرود یداللهی" افزود: این میزان تولید سه میلیون یورو برای کشور ارزآوری داشته است.
وی کشورهای تاجیکستان و جمهوری ارمنستان، عراق و لبنان را کشورهای هدف صادرات غذای ماهی کشور برشمرد.
یداللهی با بیان اینکه این کارخانه 40 درصد خوراک آبزیان کشور را تأمین میکند، اظهار کرد: پس از چهارمحال و بختیاری، تهران با تولید 10 تا 15 درصد در رتبه دوم قرار دارد.
او، کیفیت غذای ماهی ایرانی را بهتر از غذاهای خارجی دانست و افزود: به ازای تولید یک کیلوگرم گوشت ماهی یک کیلو غذای ماهی تولید داخلی نیاز است اما برای تولید همین مقدار گوشت، 1300 گرم غذای ماهی خارجی مصرف میشود.
یداللهی ادامه داد: هر کیلو غذای ماهی خارجی دو تا سه برابر غذای ایرانی در کشور به فروش میرسد، استان با تولید 16 هزار تن ماهی سردآبی بزرگترین قطب تولید ماهیان سردآبی ایران است.
به گفته وی، بزرگترین شرکت تولید خوراک ماهی خاورمیانه با عنوان فرادانه در قطب صنعتی شهرکرد قرار دارد، این شرکت با سرمایه گذاری 25 میلیارد ریالی بخش خصوصی دو سال پیش به بهرهبرداری رسید و با راهاندازی آن زمینه اشتغال مستقیم افزون بر 200 نفر فراهم شد.