کد خبر: ۱۲۵۳۳
تعداد نظرات: ۱ نظر

حکیم مهر - گردو با داشتن پروتئین فراوان و انواع مواد معدنی و کلسیم جایگزین مناسبی برای پروتئین‌های حیوانی است.

به گزارش حکیم مهر به نقل ازایانا، دبیر انجمن صادرکنندگان گردوی تویسرکان با اعلام این مطلب گفت: گردو به میزان مواد پروتئینی دارد که به‌راحتی می‌تواند جایگزین گوشت شود.

مظفر احمدوند افزود: مصرف گردو با نان و پنیر علاوه بر تأمین کالری مورد نیاز بدن خاصیت ترمیمی سلول‌های بدن انسان را دارد.

وی خاطرنشان کرد: گردو علاوه بر انرژی بالایی که دارد، دارای کلسیم فراوان و ویتامین‌های A، B و C است.

 

انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
آسیب پذیر
|
-
|
۱۹:۴۷ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۷
0
0
بهتر این است بگوئید که گرانی گردو هم باعث افزایش خاصیت آن نسبت به گوشت شده است( من باب مزاح)
نظر شما
ادامه