حکیم مهر - گردو با داشتن پروتئین فراوان و انواع مواد معدنی و کلسیم جایگزین مناسبی برای پروتئینهای حیوانی است.
به گزارش حکیم مهر به نقل ازایانا، دبیر انجمن صادرکنندگان گردوی تویسرکان با اعلام این مطلب گفت: گردو به میزان مواد پروتئینی دارد که بهراحتی میتواند جایگزین گوشت شود.
مظفر احمدوند افزود: مصرف گردو با نان و پنیر علاوه بر تأمین کالری مورد نیاز بدن خاصیت ترمیمی سلولهای بدن انسان را دارد.
وی خاطرنشان کرد: گردو علاوه بر انرژی بالایی که دارد، دارای کلسیم فراوان و ویتامینهای A، B و C است.