حکیم مهر - رییس سازمان دامپزشکی کشور گفت: 80 واحد مرغداری در 12 استان کشور در تولید مرغ سبز فعالیت می کنند.
دکتر سید 'محسن دستور' در جمع خبرنگاران استان مرکزی در اراک افزود: سیاست ها و برنامه های سازمان دامپزشکی کشور حرکت به سوی تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک است.
وی ادامه داد: شرایط نگهداری از مرغ برای تولید محصول سبز به گونه ای است که باید بیمار نشود تا نیاز به آنتی بیوتیک نداشته باشد.
رییس سازمان دامپزشکی کشور بیان کرد: میزان تولید مرغ سبز در کشور به دلیل شرایط سخت نگهداری، بالا نیست و با حمایت های دولت باید تولید این نوع مرغ را در کشور افزایش دهیم.
دستور اضافه کرد: 18 واحد مرغداری بدون آنتی بیوتیک در استان مرکزی فعالیت دارند که سال گذشته بیش از 400 تن گوشت مرغ تولید کردند.
وی اشاره کرد: استان مرکزی در بخش کشاورزی و حوزه جغرافیایی در صنعت مرغ در جایگاه ویژه ای قرار دارد و تولید مازاد بر مصرف این استان به استان های دیگر صادر می شود.
رییس سازمان دامپزشکی کشور خاطر نشان کرد: 840 واحد مرغداری در استان مرکزی فعال می باشند.
دستور خاطر نشان کرد: 220 واحد کشتارگاه صنعتی و 300 واحد سنتی مرغ در کشور فعال می باشند که بیشترین کشتار در واحدهای صنعتی انجام می شود.
وی یادآور شد: سال گذشته حدود 9 هزار و 500 تن گشت قرمز در استان مرکزی تولید شده است.
رییس سازمان دامپزشکی کشور افزود: صادرات گوشت در کشور به صورت رسمی وجود ندارد و اگر این مهم انجام شود به صورت غیر رسمی است و نهادهای مسوول با آن برخورد جدی خواهند کرد.
دستور ادامه داد: 60 واحد کشتارگاه صنعتی دام در کشور فعالیت دارد و 50 واحد نیز در دست ساخت است.
وی افزود: پراکندگی کشتارگاه های صنعتی مطلوب است و طبق برنامه ریزی های انجام شده تلاش می شود تا کشتارگاه های سنتی به سمت صنعتی شدن پیش بروند.
رییس سازمان دامپزشکی کشور عنوان کرد: سال گذشته حدود دو میلیون و 600 هزار بازرسی در سطح کشور انجام شد که در این مدت 10 هزار پرونده برای متخلفین تولید کننده گوشت غیر مجاز تشکیل و با آنان برخورد شد.
دستور خاطر نشان کرد: 600 واحد بسته بندی گوشت قرمز و مرغ در کشور فعال می باشند و سعی شده است تا تولید گوشت با بسته بندی به بازار مصرف ارائه شود.