به گزارش حکیم مهر به نقل از ایسنا، وزارت سلامت عمومی چین در بیانیهای اعلام کرد که 904 مظنون به تولید و فروش گوشتهای آلوده از پایان ژانویه تاکنون دستگیر شدهاند.
طی این عملیات 63 نفر به اتهام فروش گوشت موش به جای گوشت بره در معاملاتی به ارزش بیش از 10 میلیون یوان (1.6 میلیون دلار) دستگیر شدند.
با وجود اقدامات پلیس چین برای مقابله با جرایم مربوط به سلامت مواد غذایی، این جرایم هر روز به شکل جدیدی ادامه پیدا میکنند و بر نگرانی مردم این کشور در این مورد میافزایند.
بسیاری از مصرفکنندگان چینی در ماه آوریل به دنبال شیوع نوع جدیدی از ویروس آنفلوآنزای مرغی، از خرید مرغ خودداری کردند؛ به طوریکه میزان فروش گوشت مرغ در شرق چین 80 درصد کاهش یافت.
به گزارش رویترز، در ماه مارس نیز بیش از 16 هزار خوک مرده شناور در رودخانهای که یکی از منابع اصلی آب شانگهای است، مشاهده شدند که موجب اعتراض شدید عمومی شد.
دولت چین وعده داده سلامت غذا را اولویت اصلی خود قرار دهد.