حکیم مهر - مدیرکل سازمان دامپزشکی استان اصفهان با اشاره به اینکه از 85 میلیون قطعه جوجهریزی سالانه در حدود 60 میلیون قطعه جوجه در کشتارگاههای طیور استان، کشتار میشود، گفت: یکی از موفقیتهای استان در این بخش کاهش چشمگیر ضایعات بوده است.
به گزارش حکیم مهر به نقل از فارس، سید اکبر حسینی در حاشیه بازدید از شبکه دامپزشکی شهرستان کاشان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تولید گوشت مرغ سالم بدون استفاده از آنتیبیوتیک در دستور کار واحدهای تولید مرغ گوشتی استان اصفهان قرار گرفته است.
وی، بیشترین واحد مرغداری گوشتی در کشور را متعلق به استان اصفهان اعلام کرد و افزود: نزدیک به دوهزار واحد پرورش مرغ گوشتی در استان اصفهان فعالیت دارند.
به گفته وی در واحدهای پرورش مرغ گوشتی استان اصفهان سالانه نزدیک به 85 میلیون قطعه جوجهریزی تحت نظارت شبکه دامپزشکی انجام میشود.
مدیرکل سازمان دامپزشکی استان اصفهان با اشاره به اینکه از 85 میلیون قطعه جوجهریزی سالانه در حدود 60 میلیون قطعه جوجه در کشتارگاههای طیور استان، کشتار میشوند، گفت: یکی از موفقیتهای استان در این بخش کاهش چشمگیر ضایعات بوده است.
حسینی همچنین با بیان اینکه نزدیک به 30 تا 40 درصد تولید گوشت مرغ استان اصفهان به سایر استانهای کشور صادر میشود افزود: استان اصفهان به لحاظ تولید مرغ گوشتی صادرکننده مرغ به خارج از استان و حتی در برخی از مواقع خاص به کشورهای همسایه ظرفیتهای زیادی دارد.
وی متذکر شد: در بخش دامپزشکی استان اصفهان نزدیک به دوهزار نفر در بخشهای خصوصی و دولتی، دامپزشکی خدمات بهداشتی و نظارتی را انجام میدهند.