به گزارش حکیم مهر به نقل از ایسنا، عیسی گلشاهی اظهار کرد: به صورت کلی با توجه به وضعیت آب و هوایی، مصرف آبزیان در فصل بهار در کمترین میزان و در فصل زمستان در بیشترین حد خود قرار دارد که البته در ماههایی مانند ماه رمضان فرآوردههای شیلاتی مانند ماهی قزلآلا بیشترین مصرف را دارند.
وی افزود: علیرغم این که تقاضا برای مصرف قزلآلا در ماههایی مانند رمضان افزایش مییابد، حجم عرضه میتواند بازار را درحد قابل قبولی کنترل کرده و پاسخگوی مصرفکنندگان باشد.
مدیر کل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات گفت: با توجه به هزینههای تولید، قیمت کنونی انواع ماهی مانند قزلآلا در بازار منطقی است؛ قیمت عمده فروشی ماهی قزلآلا بسته به کیفیت و وزن آن کیلویی 6500 تا 8500 تومان است و در خرده فروشیها کیلویی 8500 تا 13 هزار تومان فروخته میشود.
گلشاهی اظهار کرد: دیگر ماهیهای قزلآلا که به سالامون معروف هستند به دلیل نوع گوشت و ترکیب غذایی متفاوتشان، قیمت بالاتری دارند؛ به گونهای که از 9000 تا 10 هزارتومان در عمده فروشیها و 10 هزار و 500 تومان تا 12 هزار و 800 تومان فروخته میشوند.