به گزارش حکیم مهر به نقل از ایسنا، «علی کریمی» با بیان این خبر افزود: این میزان بچه میگو در زمینی با مساحتی بالغ بر 254 هکتار از اراضی سه سایت فعال پرورش میگو استان ذخیرهسازی شده است.
وی با بیان اینکه فعالیت تولید بچه میگو و ذخیرهسازی آن همچنان ادامه دارد، تصریح کرد: تولید و ذخیرهسازی بچه میگو از اول فروردین آغاز شد و تا شهریور ادامه دارد.
کریمی افزود: با توجه به گونه مورد استفاده امکان ذخیرهسازی تا دو بار در سال وجود دارد که مرحلهی دوم از مرداد یا شهریور آغاز و در دیماه برداشت میشود.
معاون آبزیپروری ادارهکل شیلات هرمزگان «وانامی» را گونه مورد استفاده در استان دانست و گفت: این گونه با توجه به ویژگیهای منحصر به فرد خود تا دوبار در سال امکان تولید و ذخیرهسازی را دارد که مقاوم بودن در برابر فاکتورهای محیطی، دورهی رشد کمترو جیرهی غذایی مقرون به صرفه از اهم ویژگیهای این گونه است.
وی در پایان یادآور شد: استان هرمزگان با تولید بیش از 2711 تن مقام دوم کشوری را در تولید میگو به خود اختصاص داده است.