حکیم مهر - پروانه کاربرد علامت استاندارد سه واحد تولیدکننده سوسیس و کالباس استان تهران به دلیل مغایرت نتایج آزمون بافت شناسی فرآوردههای آنها با استانداردهای مربوطه به حالت تعلیق درآمد.
به گزارش حکیم مهر به نقل از ایسنا، مدیرکل استاندارد استان تهران در این باره گفت: مسوول کنترل کیفیت واحدهای مذکور نیز به کارگروه ماده 7 آیین نامه اجرایی تایید صلاحیت علمی و فنی مدیران کنترل کیفیت معرفی شدند.
مسلم بیات افزود: در صورت مشاهده گوشتهای جداسازی شده مکانیکی (خمیر مرغ) در واحدهای تولیدکننده فرآوردههای گوشتی و یا مغایرت نتایج آزمون بافت شناسی، پروانه کاربرد علامت استاندارد واحدهای تولیدی متخلف تعلیق خواهد شد.
وی گفت: مسوول کنترل کیفیت واحد متخلف نیز برای بررسی تخلف انجام شده به کارگروه ماده 7 ایین نامه اجرایی تایید صلاحیت شده علمی و فنی مدیران کنترل کیفیت معرفی میشود.
خبر مرتبط :