صفحه خبر (ویژه چپ)
کد خبر: ۱۳۲۴۳

پایان سرشماری وحوش منطقه حفاظت شده بهرام گور

حکیم مهر - سرشماری وحوش و پستانداران در منطقه شکار ممنوع و حفاظت شده بهرام گور به پایان رسید.
به گزارش حکیم مهر به نقل از باشگاه خبرنگاران، این طرح با هدف برآورد جمعیت پستانداران این منطقه ، کسب اطلاع از تغییرات جمعیتی حیوانات نسبت به سال های گذشته، بررسی عوامل تهدید و نقاط قوت مناطق مستعد برای ارتقای سطح اجرا شد.

مدیر کل حفاظت محیط زیست استان فارس گفت : 622 راس کل و 327 راس بز وحشی قوچ و میش، 433گور خر ایرانی و 18 راس جبیر در این منطقه زندگی می کنند.

ابراهیمی کارنامی بیان کرد: امنیت زیستگاه منطقه حفاظت شده بهرام گور ،افزایش حضور محیط بانان و تهیه و ایجاد تجهیزات و امکانات ،آبرسانی و غذارسانی به حیات وحش،ایجاد شرایط زاد و ولد و زندگی آرام حیات وحش باعث شد، جمعیت آماری این گونه در معرض انقراض نسبت به سالهای قبل 30 درصد افزایش داشته باشد.

منطقه شکار ممنوع و حفاظت شده بهرام گور در شرق استان فارس و شمال شرقی شهرستان نیریز قرار دارد .

این منطقه با آب و هوای گرم و خشک و بارندگی حدود 200 میلی متر ، 408 هزار هکتار وسعت دارد.

این محدوده از سال 1351 با عنوان منطقه حفاظت شده بهرام گور تحت مدیریت اداره کل حفاظت محیط زیست فارس قرار گرفت.

نظر شما
(به حروف کوچک و بزرگ حساس نیست)
captcha
ادامه