به گزارش حکیم مهر به نقل از ایسنا، حسین مقدم نیا اظهارکرد: با توجه به کافی بودن میزان ذخیره گوشت مرغ و جوجهریزی در ماه های گذشته، مشکلی در تامین گوشت مرغ ماه رمضان وجود ندارد و با توجه به اینکه در حال حاضر مرغداران هر کیلوگرم مرغ زنده را 3900 تا 4000 تومان میفروشند این فرآورده پروتئینی نباید در ماه رمضان بیشتر از کیلویی 6000 تومان به دست مصرفکننده برسد.
وی گفت: باید برای تثبیت تولید و قیمت گوشت مرغ و پیشگیری از ایجاد تنش در این بازار به گونهای برنامهریزی کرد که نهادههای مورد نیاز مرغداران به موقع به دستشان برسد تا آنها بتوانند با آسودگی خاطر بیشتری به تولید ادامه دهند.
مقدمنیا افزود: پیش از این اتحادیه مرغداران به ستاد تنظیم بازار پیشنهاد کرده بود تا برای ادامه تولید پایدار گوشت مرغ، ماهانه حدود 450 هزار تن نهاده (70 درصد ذرت و 30 درصد سویا) در اختیار تولیدکنندگان مرغ گوشتی قرار دهد که تاکنون تصویب نشده و تصمیمگیری برای آن به جلسه هفته آینده ستاد تنظیم بازار موکول شد.
مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی گفت: دولت جدید به دنبال برنامههای کوتاهمدت برای تقویت و حل مشکلات صنایع است که برای اثرگذاری در بهبود وضعیت صنعت مرغداری و تولید مرغ گوشتی در کوتاه مدت باید نهادههای مورد نیاز مرغداران به موقع در اختیار آنها قرار گیرد.