به گزارش حکیم مهر به نقل از ایسنا، وزارت توسعه اقتصادی اوکراین در بیانیهای اعلام کرد: موسسه تحقیقات مرغ آکادمی ملی علوم کشاورزی اوکراین بنا به درخواست وزارت کشاورزی و غذای این کشور، استاندارد ملی جدید برای تولید گوشت مرغ تدوین کرد. بر اساس این استاندارد، میزان آب گوشت مرغ پس از باز شدن یخ زدگی آن نباید از چهار درصد فراتر رود.
بر اساس این گزارش، استاندارد مذکور برای گوشت مرغ در حال حاضر در اتحادیه اروپا به کار گرفته شده و برای نشان دادن کیفیت گوشت، مناسب محسوب میشود.
اوکراین با وضع این استاندارد به الزامات اروپا و روسیه عمل کرده و صادرات گوشت مرغ خود را به آنها افزایش میدهد. همچنین حضور خود را در بازارهای خارجی تحکیم میکند.
بر اساس گزارش اوکر اگرو کانسالت، یکی از مهمترین سیاستهایی که توسط دولت اوکراین دنبال میشود، هماهنگ کردن مقررات این کشور با مقررات اروپایی است.