حکیم مهر - تولید گوشت مرغ در برزیلی طی ژوئن افزایش یافت اما حجم صادرات آن پس از چهار ماه افزایش متوالی، کاهش داشت.
به گزارش حکیم مهر به نقل از ایسنا، گزارش مرکز مطالعات پیشرفته اقتصاد کاربردی برزیل حاکی از این است که افزایش عرضه داخلی گوشت مرغ، موجب کاهش قیمت آن در ماه گذشته شده است.
به گفته محققان این مرکز، از آغاز ماه جاری نشانههایی از بهبود بازار به چشم میخورد. با این وجود ممکن است این امر بازتاب افزایش تقاضای فصلی باشد.
به گزارش اوکر اگرو کانسالت، بین 27 ژوئن تا چهار ژوییه قیمت عمده فروشی گوشت مرغ یخ زده 2.5 درصد در پورتو آلگر افزایش یافت. طی همین مدت قیمت گوشت مرغ فرآوری شده 2.3 درصد در سائو پائولو و 1.5 درصد در سائو خوزه دو ریو پرتو صعود کرد.