کد خبر: ۱۳۸۰

حکیم مهر -  یک رستوران در دوبی شروع به فروش شتربرگر به عنوان جایگزین سالم‌تری برای همبرگر کرده است.

این رستوان سنتی ادعا کرده است این غذا به دلیل نداشتن چربی می‌تواند جایگزین مناسبی برای بیمارانی باشد که نگران وضعیت سلامت خود بوده و به همین دلیل نمی‌توانند همبرگر بخورند.
علی احمد اسماعیل که مسوولیت مدیریت این رستوران را بر عهده دارد در این باره گفت: این همبرگرها با مخلوطی از چاشنی‌های سری پخته می‌شوند و کاملا بدون چربی و کلسترول هستند.
البته او از گفتن این موضوع که چگونه گوشت سفت شتر را به صورت نرم و خوشخوراک در‌می آورند خودداری کرد و آن را یک راز تجاری خواند.
علاقه مندان به این نوع جدید برگرها می‌توانند آن را با قیمت 3.45 دلار همراه با پنیر و سس برگر خریداری کنند.
گوشت مورد نیاز شتر برای این همبرگر از مزرعه ای در ابوظبی فراهم می‌شود که قرن‌هاست به کار پرورش و فروش شتر می‌پردازد.
گوشت شتر در کشورهای عربی طرفداران زیادی دارد اما معمولا در سوپرمارکت ها به فروش نمی‌رسد و در رستوران‌های این کشورها سرو نمی‌گردد.
این رستوران ادعا کرده است که اولین برگر با گوشت شتر را در امارات متحده عربی ارائه می‌کند اگرچه یک رستوران در عربستان از سال پیش فروش برگرهای تهیه شده از گوشت شتر را آغاز کرده است.
این رستوران تصمصم دارد شعبه ای را در برج خلیفه ، بلندترین آسمان خراش جهان بازگشایی کند تا مشتریان بیش‌تری بتوانند این همبرگر خاص تهیه شده توسط آن‌ها را خریداری کنند.

نظر شما
ادامه