به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان تهران، دکتر محمدرضا حزبئی با اعلام این خبر گفت:در راستای مجموعه اقدامات نظارتی بهداشتی با هدف ارتقا سطح بهداشت ، سلامت و امنیت مواد غذایی این اداره کل با امضای تفاهم نامه ای با اتحادیه صنف دارندگان رستوران و سلف سرویس های تهران، به افزایش سطح نظارتهای بهداشتی و افزایش ضریب سلامت و امنیت مواد غذایی با استفاده از ظرفیت های دو طرف نزدیک تر خواهیم شد.
دکتر حزبئی گفت: بر پایه این تفاهم نامه کارگروهی متشکل از 3 نفر از اتحادیه ،مسئول ممیزی اتحادیه (دامپزشک)، 2 نفر از اداره کل(اداره بهداشت و معاون سلامت) جمعا شش نفر و دعوت از مسئولین شهرستانی حسب مورد، نسبت به تشکیل جلسه هر سه ماه یکبار اقدام نموده و به بررسی اقدامات صورت گرفته طبق مفاد تفاهم نامه می پردازند.
وی افزود: با اجرای این تفاهم نامه اتحادیه صنف دارندگان رستوران و سلف سرویس های تهران متعهد شد با عقد قرارداد با یکی از شرکت های ممیزی مورد تایید اداره کل در اجرای سیستم HACCP و اخذ گواهینامه مربوطه از مراجع ذیصلاح در رستوران ها اقدام نمایند. همچنین این واحد ها موظف به بهبود وضعیت خود تا اخذ تاییدیه دامپزشکی در زمینه تهیه، حمل و نقل، نگهداری و فرآوری فرآورده های خام دامی در واحد خود شدند. در مقابل اداره کل نیز با تهیه و تنظیم دستورالعمل های مربوطه و ارسال به اتحادیه و همچنین بررسی نظام نامه های ارسالی از طرف اتحادیه و بررسی واحدهای نمونه معرفی شده از سوی اتحادیه در کارگروه مربوطه و کمک به اتحادیه در موارد گزارش تخلف بهداشتی جهت برخوردهای قانونی از طریق مراجع قضایی و بر اساس مقررات دامپزشکی به تعهدات مندرج در تفاهم نامه عمل نماید.