حکیم مهر - یادداشت مدیر مسئول / 3 : همبرگر و دماسنج
آیا میدانید وزارت کشاورزی آمریکا به همگان توصیه میکند برای جلوگیری از ابتلا به عفونت ناشی از E. coli تنها به رنگ داخل گوشت همبرگر اکتفا نکنند؟
آنها معتقدند بهترین روش پیشگیری از ابتلا به عفونت E. coli ، پخت همبرگر با دمای بیش از 70 درجه است که قادر خواهد بود باکتریهای مضر از جمله E. coli O157:H7 از بین ببرد.
به همین سبب توصیه وزارت کشاورزی آمریکا استفاده از دماسنج در هنگام پخت همبرگر جهت اطمینان از رسیدن به دمای لازم در همه قسمتهای آن بخصوص لایه داخلی است.